Zoek naar:

AAA-LUX

Fijenhof 4
5652 AE Eindhoven

t: +31 (0)40 78 202 78
e: Contactformulier
w: aaa-lux.nl


Duurzame krachtige LED-verlichting toegangkelijk maken voor meer mensen

AAA-LUX is een producent van LED schijnwerpers voor hoge mast toepassingen. Wij richten ons op sport in het algemeen, sportstadions en industriële terreinen zoals havens, luchthavens en andere 24/7 buiten toepassingen. Met dimbare verlichtingsoplossingen besparen AAA-LUX klanten op hun energieverbruik, CO2-uitstoot en onderhoudskosten.

Missie

De bedrijfsmissie is om duurzame high power-LED toegankelijk te maken voor meer mensen. AAA-LUX heeft een extreem laag gewicht bij maximale windbelasting, waardoor hergebruik van de bestaande infrastructuur mogelijk is, zoals in masten, bekabeling en voeding, dus er zijn geen extra investeringen nodig. Bovendien geloven we in de filosofie “licht wanneer nodig, dimmen indien mogelijk” of met andere woorden “licht alleen wanneer, waar en op het niveau nodig”. Dit heeft geleid tot een systeemaanpak van armaturen en regelapparatuur.

Ontwikkeling en productie

Hoofdkantoor, ontwikkeling en hoofdproductiefaciliteit bevinden zich in Eindhoven, Nederland, en hebben zo controle over de productkwaliteit en doorlooptijden. Internationaal wordt Eindhoven beschouwd als ‘de bakermat van de moderne verlichting’ en is het de thuisbasis van veel hightechbedrijven. De symbiose waarmee de regionale verlichtingsindustrie samenwerkt, stelt AAA-LUX in staat voortdurend te putten uit een enorme kennis en een grote talentenpool bij het ontwikkelen van nieuwe LED high-power verlichtingsoplossingen.

In 2009 introduceerde AAA-LUX als eerste ter wereld een 1-op-1 LED-retrofit-oplossing voor conventionele sportveldarmaturen, op verschillende sportvelden in Eindhoven die nog steeds in bedrijf zijn. Het geeft AAA-LUX het langste trackrecord van allemaal. Sindsdien zijn tientallen primeurs geïntroduceerd. Momenteel heeft AAA-LUX een voetafdruk op 5 continenten.

AAA-LUX neemt belang in AREALUX AustraliŽ

AAA-LUX neemt belang in AREALUX Australië

Zes jaar geleden leverde AAA-LUX uit Eindhoven de eerste LED sportveldverlichting in AustraliŽ. Dat gebeurde toen met partner AREALUX. Nu neemt AAA-LUX een 100% belang en gaat het verder onder de naam AAA-LUX Australia, gevestigd in Brisbane in de provincie Queensland.
Lees verder »