Zoek naar:

ABB Busch Jaeger

Frankeneng 15
6716 AA Ede

t: +31 (0)318 66 93 00
e: Contactformulier
w: busch-jaeger.de/nl/


Busch-Jaeger is marktleider met meer dan 130 jaar ervaring op het gebied van installatietechniek. Er wordt in twee vestigingen in Duitsland geproduceerd. De onderneming behoort tot de ABB-groep en heeft in de fabrieken in Lüdenscheid en Aue ca. 1.000 medewerkers in dienst. Het bedrijf exporteert naar meer dan 60 landen.

Het assortiment van de onderneming omvat 5.500 artikelen, van complete installatieprogramma's met schakelaars, wandcontactdozen, speciale contactdozen, serie-inbouwapparaten, dimmers en bewegingsmelders tot en met geavanceerde elektronische producten voor gebouwmanagement.

Nieuwe en verbeterde dimmers van ABB voor leds en retrofit-leds

Nieuwe en verbeterde dimmers van ABB voor leds en retrofit-leds

Ede, juni 2016 - Led-lampen zijn dé verlichtingsbronnen van nu en in de toekomst: energiezuinig, efficiënt, comfortabel en veelzijdig. Het dimmen van deze lampen is in veel omgevingen echter nog geen vanzelfsprekendheid. Daar brengt ABB nu verandering in met nieuwe en verbeterde dimmers die speciaal werden ontwikkeld voor led-lampen en retrofit-leds. Nieuw voor DIN-railmontage is de dimmer 6586-500; voor montage in de inbouwdoos werd de led-draaidimmer 6523 U vervangen door de verbeterde 6523 U-102.
Lees verder »