Zoek naar:

Attiva Lichtprojecten BV

Neckar 12
2491BD Den Haag

t: 070-3172700
f: 070-3202117
e: Contactformulier
w: attiva.nl/


Attiva is sinds 1998 leverancier van professionele lichtprojecten en is exclusief importeur van Disano en Fosnova armaturen in Nederland. Disano heeft een breed lichtassortiment functionele en decoratieve armaturen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Disano en Fosnova staan garant voor onuitputtelijke verlichtingsmogelijkheden. De twee merken hebben in Nederland, door de jaren heen, een uitstekende reputatie opgebouwd. Het aanvullende karakter van beide merken zorgt voor een perfecte samenhang in creatieve oplossingen. Disano biedt een keur aan industriële- en utiliteitsarmaturen voor binnen- en buitentoepassingen. Het assortiment uit de Fosnova collectie biedt vooral decoratieve utiliteitsverlichting waarmee musea en winkels doordacht en sfeervol verlicht kunnen worden. Naast deze twee toonaangevende merken, voeren wij het merk Ortona, een inbouwarmatuur voorzien van een parabolisch lage luminantie optiek met een hoog rendement, speciaal ontworpen voor T5 lampen. Deze is nu ook verkrijgbaar in Led.Met dit uitgebalanceerde verlichtingsprogramma zorgt Attiva ervoor dat ieder project compleet en optimaal verlicht wordt.

Waarom verlichting van Attiva?

Bij Attiva staat de klant centraal, houden wij ons aan de afspraken, zijn wij snel en flexibel en bieden wij een goede projectondersteuning op basis van lichtontwerpen en –berekeningen en advies op locatie. 

Attiva is het Italiaans voor actief en staat voor: ActiefWij stellen ons (pro-)actief klanten en denken meeAlternatiefWij worden vaak gevraagd als alternatief, oa vanwege onze goede prijs/kwaliteit verhoudingAtmosfeerOf een project nu complex of eenvoudig is, werken met Attiva zorgt altijd voor een goede sfeer in elk projectAttractiefKortom: lichtprojecten van Attiva zijn altijd interessant

Video

 

G-PM8QG98C1Q