Zoek naar:

BAILEY Electric & Electronics BV

Everdenberg 21
4902 TT Oosterhout NB

t: +31-162 52 24 46
f: +31-162 52 25 01
e: Contactformulier
w: bailey.nl


Bailey, niet alleen onze lampen zijn speciaal

In 1985 begon de firma Bailey met de import en export van speciale miniatuurlampen. Vandaag de dag zitten veel van die lampen nog steeds in het assortiment. In de loop der jaren is dit uitgebreid met een range van speciale en minder speciale lampen en armaturen. Deze import wordt aangevuld met lichtbronnen en armaturen van gespecialiseerde merken. Het assortiment wordt hoofdzakelijk verdeeld via de gespecialiseerde elektrotechnische  groothandel waar Bailey inmiddels een begrip is geworden.

“Als Bailey het niet weet bestaat het niet” is een veel gehoorde uitspraak wanneer men lichtbronnen zoekt. Dit zoeken wordt inmiddels via het e-Bailey deel (de zgn. lampenbibliotheek) op haar website www.bailey.nl ook digitaal mogelijk gemaakt. Met de komst van LED heeft Bailey zich tot doel gesteld om alle lichtbronnen uit het verleden beschikbaar te maken in een duurzame LED uitvoering. Zo is de originele decoratieve kooldraad gloeilamp reeds vervangbaar door de spiraled serie. Bailey maakt derhalve ook in LED snel naam vanwege haar enorm uitgebreide LED lichtbronnen assortiment onder eigen merk.

De belangrijke punten op een rijtje:

  • Complete focus op verlichting en toebehoren
  • Lampen van grote merken beschikbaar in kleine aantallen
  • Een database met meer dan 37.000 referenties uit heden en verleden
  • Toegang tot de speciale OEM lampen van de grote merken
  • De combinatie Bailey import producten met de producten van de door haar gevoerde merken zorgt ervoor dat Bailey producten kan bieden …
  1. … die de grote merken nog niet hebben
  2. … waar de grote merken mee gestopt zijn
  3. … die de grote merken als te niche beschouwen

Door haar speciale positie binnen de elektrotechnische groothandel is Bailey 2BA partner voor de volgende merken: Bäro, Defa Lighting, Dr. Fischer, Calex, EYE Lighting, FAEL, GE Lighting, Govena Lighting, LED Illumination, LivingLight, MK Illumination, Narva, QL Company, Radium, Venture Lighting, Verbatim, Victory Lighting.

www.bailey.nl

 

Producten van BAILEY Electric & Electronics BVVideo

 

G-PM8QG98C1Q