Zoek naar:

BEVER INNOVATIONS

Industrieweg 32
4301 RS ZIERIKZEE

t: +31 (0)111 453 232
e: Contactformulier
w: beverinnovations.com


Bever Innovations, producent van intelligente outdoor LED oplossingen, heeft een 100% focus op de benzine-retailmarkt. Deze toewijding biedt onze klanten merkbare meerwaarde. Dit geldt niet alleen voor onze uiterst betrouwbare I-Catcher led-prijzendisplays die in meer dan 45 landen worden gebruikt. Ook het succes van onze bekroonde Luci Series hebben we te danken aan deze gefocuste inzet. De betrouwbaarheid van de Luci Series wordt dagelijks bewezen op tienduizenden tankstations wereldwijd.

Bever Innovations is in 2008 gestart met de ontwikkeling van de Luci Series luifelverlichting. Deze productgroep is inmiddels uitgebreid met de categorieën led-terreinverlichting en led-shopverlichting.

In 2010 ging Bever Innovations een contract aan met Shell International voor de wereldwijde levering van de Luci Series. Ook BP heeft ons bedrijf gekozen als leverancier voor haar Europese netwerk. Bever Innovations is mondiaal vertegenwoordigd. Naast een vestiging in Duitsland en Finland hebben we partners in de meeste Europese landen, Zuid-Amerika, Australië, Afrika, en het Verre Oosten.

Elke dag opnieuw blijkt uit de waardering van duizenden klanten wereldwijd, dat onze hoogwaardige led-oplossingen hun reputatie als eersteklas kwaliteitsproducten meer dan waarmaken.

*De Europese Commissie heeft Bever Innovations in 2009 erkend als officieel ‘GreenLight Endorser’ voor haar inspanningen op het gebied van energiezuinige verlichting.

Zie ook onze corporatevideo

Video

 

G-PM8QG98C1Q