Zoek naar:

BRINK LICHT

Landstedevertigo

Tasveld 1-B
3417 XS Montfoort

t: +31(0)348-435065
e: Contactformulier
w: brinklicht.nl
€: Webwinkel


Brink Licht is de snelst groeiende landelijke speler op het gebied van professioneel lichtadvies en realisatie. We hebben drie business units: naast Wholesale, waarbij we voornamelijk het elektrotechnische kanaal bedienen, hebben we een Webshop voor consumenten en bedrijven. De belangrijkste business unit is de Studio waar wij lichtplannen ontwerpen en realiseren voor architecten, adviesbureaus, kantoor- en projectinrichters, interieurarchitecten en installateurs. We zijn merkonafhankelijk en werken uitsluitend met topcollecties verlichting. Indien nodig ontwerpen we maatwerk verlichtingsproducten. Onze plannen zijn creatief, helder en oplossingsgericht.

Kunst en licht in urban setting

Kunst en licht in urban setting

Op 2 februari aanstaande opent de Amsterdamse designer Edward van Vliet een lichtexpositie in Urban Art Galerie Vroom & Varossieau in Amsterdam. De expositie is een initiatief van Eduard Brink van Brink Licht in nauwe samenwerking met lichtfabrikant Quasar. "Wij delen onze passie voor licht en design", zegt Brink. "En dat willen we in Amsterdam aan heel Nederland tonen."
Lees verder »


De trends voor 2016-2017 volgens Brink Licht

De trends voor 2016-2017 volgens Brink Licht

Voor het negende jaar presenteert Brink Licht een korte 'High Lights' video van de belangrijkste beurs. Oprichter Eduard Brink "Niet al onze klanten reizen naar Frankfurt. Aan hen kunnen we zo een selectie van het beste op gebied van verlichting presenteren en we proberen om de nieuwe trends te bepalen".
Lees verder »

Een project van BRINK LICHTVideo