Zoek naar:

Busch Jaeger

Frankeneng 15
6716 AA Ede

t: +31 (0)318 66 93 00
e: Contactformulier
w: busch-jaeger.de/nl/


Busch-Jaeger Elektro GmbH, innovatieve marktleider voor elektrotechniek, is marktleider in Duitsland, Oostenrijk en Nederland. De tot de ABB-groep behorende onderneming biedt in Lüdenscheid en Aue (Bad Berleburg) werk aan rond 1.300 medewerkers. Het productspectrum van de onderneming omvat rond 6.000 artikelen: van het complete elektrotechnische programma met schakelaars, wandcontactdozen, dimmers en bewegingsmelders via deurcommunicatiesystemen tot aan elektronische high-end-producten voor de gebouwautomatisering binnen Smarter Home en Smarter Building.

 

Tijdloos ontwerp met duurzame materialen van Bush-Jaeger

Tijdloos ontwerp met duurzame materialen van Bush-Jaeger

De nieuwe schakelaarserie Busch-art linear® van Busch-Jaeger is grensverleggend. Heldere lijnen, rechte vormen, minimalistisch design en een sterke focus op duurzaamheid in materiaal en productie.
Lees verder »


Verlichtingstechnologie voor Smart Homes

Verlichtingstechnologie voor Smart Homes

Slimme verlichting was een paar jaar geleden nog een gadget voor trendsetters, maar is nu steeds vaker de standaard in moderne leefomgevingen. Hoe handig zou het zijn om slimme verlichting te combineren met het Smart Home-systeem? Dat kan, want de LEDVANCE SMART+-wifiproducten zijn vanaf nu namelijk compatibel met Busch-free@home®. Zo is het mogelijk om de slimme producten van LEDVANCE eenvoudig te bedienen via de wandschakelaars en bedieningspanelen van Busch-Jaeger. Waar LEDVANCE één van de grootste leveranciers ter wereld is van slimme verlichting, is Busch-Jaeger marktleider in elektrische installatietechniek en gebouwautomatisering. De samenwerking is dan ook vanzelfsprekend.
Lees verder »

 

G-PM8QG98C1Q