Zoek naar:

CITYTEC B.V.

Nieuwland Parc 400
2952 DD  Alblasserdam

t: 088-895 9000
e: Contactformulier
w: citytec.nl


Bedenken, bouwen en perfect werkend opleveren: CityTec verzorgt de complete uitvoering van elk project in openbare verlichting en verkeerregel- en parkeerinstallaties. Daarnaast is CityTec een betrouwbare en zeer ervaren partij in beheer en onderhoud.

Overheid
Overheden als provincies en gemeenten, Rijkswaterstaat, waterschappen en gemeentelijke of provinciale havenbedrijven zijn voor CityTec de grootste klantengroep. Vanuit ons verleden als nutsbedrijf kennen we deze markt door en door en van binnenuit. Ruim 100 gemeenten, waaronder de vier grootste steden van Nederland, vertrouwen het beheer en onderhoud van hun openbare verlichtings- en verkeersinstallaties aan ons toe.

Privaat
Beheerders van bedrijventerreinen, industriecomplexen en andere private terreinen, weten CityTec ook steeds beter te vinden. Het inrichten van nieuwe terreinen en het verjongen van bestaande, vraagt om duurzame oplossingen voor openbare terreinverlichting en verkeerstechniek. En die kunnen wij realiseren.

Wij staan voor je klaar
Bij CityTec werken ruim driehonderd vakmensen, die verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud van 600.000 lichtmasten, 30.000 verkeerslichten en 2.000 parkeerinstallaties in heel Nederland.

CityTec is onderdeel van Eneco.

Strong Root Capital nieuwe eigenaar CityTec

Strong Root Capital nieuwe eigenaar CityTec

Alblasserdam, 3 april - Strong Root Capital in samenwerking met CommonWealth Investments neemt CityTec over van Stedin Groep en is per 31 maart 2017 de nieuwe eigenaar van de dienstverlener voor straatverlichting en verkeerregel- en parkeerinstallaties. Beide partijen hebben hiervoor een koopovereenkomst getekend. Alle medewerkers van CityTec verhuizen mee met de verkoop.
Lees verder »


Renovatieproject openbare verlichting Dongeradeel van start

Renovatieproject openbare verlichting Dongeradeel van start

vrijdag 16 september, was de openingshandeling van het renovatieproject openbare verlichting Dongeradeel. Fred Corzilius van CityTec overhandigde op de Woudweg te Dokkum aan wethouder Pytsje de Graaf van de gemeente Dongeradeel een nieuw LED armatuur. Het renovatieproject openbare verlichting Dongeradeel is een grote investering in duurzaamheid.
Lees verder »


Het is zover: Musselkanaal is energieneutraal!

Het is zover: Musselkanaal is energieneutraal!

Na twee winters en één zomer laat het bord in het centrum van Musselkanaal (gemeente Stadskanaal) de bewijzen zien: De openbare verlichting is 100% energieneutraal. Sterker nog: vanaf nu zal er steeds meer worden opgewekt dan dat er wordt verbruikt
Lees verder »


Innovatie van CityTec: Oplaadbaar noodarmatuur verlicht straten bij kabelstoring

Innovatie van CityTec: Oplaadbaar noodarmatuur verlicht straten bij kabelstoring

Als openbare verlichting langdurig uitvalt, kan dat vervelende situaties opleveren. CityTec heeft een hiervoor een oplaadbaar noodarmatuur ontwikkeld. Het eenvoudig te monteren armatuur brengt langdurig verlichting zonder bijladen: vanaf zo'n 12 dagen rond de koudste en donkerste dagen van het jaar, tot tegen de 30 dagen in de zomer. Geladen met groene stroom, biedt het oplaadbare noodarmatuur een effectief, duurzaam én geluidloos alternatief bij langdurige storingen.
Lees verder »