Zoek naar:

CLS LED B.V.

Bijsterhuizen 2523
6604LM Wijchen

t: 0263263676
e: Contactformulier
w: cls-led.nl


Wie zijn wij?
CLS-LED b.v. is een puur Nederlandse fabrikant, die hoogwaardige LED verlichtingsarmaturen produceert. De producten kenmerken zich door een fraai design in combinatie met een grote functionaliteit. CLS LED b.v. is opgericht in 2002 en is onderdeel van een holding die ruim 30 jaar actief is in de wereld van professionele verlichting.

CLS armaturen worden hogelijk gewaardeerd door lichtontwerpers wereldwijd vanwege de grote mate van invloed die ontwerpers op het uiteindelijke armatuur kunnen uitoefenen. Niet alleen de kleur van het licht, maar ook de kleurweergave, de dimmethode, de kleur van het armatuur, nagenoeg alle parameters zijn middels de online configurators naar keuze te bestellen.

CLS armaturen worden via een wereldwijd distributienetwerk geleverd en ondersteund.

Productie in Nederland
In tegenstelling tot het merendeel van de aanbieders van LED verlichting produceert CLS daadwerkelijk in Nederland. Dit biedt twee belangrijke voordelen; allereerst is de kwaliteit veel meer gewaarborgd en anderzijds is de levertijd in de regel beperkt tot maximaal 3 weken na order ontvangst.

Ondersteuning aan architecten
CLS heeft service hoog in het vaandel staan! Naast het brede aanbod van producten, hebben onze lichtarchitecten veel spraakmakende projecten op hun naam staan. Gebruik makend van hun expertise, verzorgen we trainingen en seminars voor onze partners wereldwijd en kunnen wij ook u helpen met berekeningen en het uitwerken van lichtplannen.

Project specifieke oplossingen
Vindt u voor uw project niet het gewenste armatuur of wenst u een project specifiek armatuur, neem dan gerust contact op. Diverse armaturen series zijn ontstaan uit een samenwerking in een specifiek project. Onze R&D afdeling staat bekend om haar snelle reactietijd en verrassende oplossingen.

CLS - Ontwerp & Fabricage van LED verlichting in Nederland sinds 2002

De Slaapkenner, perfect verlicht door de verlichtingskenners van CLS

De Slaapkenner, perfect verlicht door de verlichtingskenners van CLS

Slaapkenner Lisse staat in de omgeving Lisse, Noordwijk en Hoofddorp bekend als de Slaapexpert die samen met de klant zoekt naar de perfecte slaapoplossing! Al meer dan 40 jaar voorziet Slaapkenner Lisse haar klanten van het juiste slaapadvies. Sinds november 2020 maakt Slaapkenner Lisse gebruik van de hoogwaardige LED armaturen van CLS, met het gewenste resultaat!
Lees verder »

Video

 

G-PM8QG98C1Q