Zoek naar:

CLS LED B.V.

Bijsterhuizen 2523
6604LM Wijchen

t: 0263263676
f: 0263263677
e: Contactformulier
w: cls-led.nl


Wie zijn wij?
CLS-LED b.v. is een puur Nederlandse fabrikant, die hoogwaardige LED verlichtingsarmaturen produceert. De producten kenmerken zich door een fraai design in combinatie met een grote functionaliteit. CLS LED b.v. is opgericht in 2002 en is onderdeel van een holding die ruim 30 jaar actief is in de wereld van professionele verlichting.

CLS armaturen worden hogelijk gewaardeerd door lichtontwerpers wereldwijd vanwege de grote mate van invloed die ontwerpers op het uiteindelijke armatuur kunnen uitoefenen. Niet alleen de kleur van het licht, maar ook de kleurweergave, de dimmethode, de kleur van het armatuur, nagenoeg alle parameters zijn middels de online configurators naar keuze te bestellen.

CLS armaturen worden via een wereldwijd distributienetwerk geleverd en ondersteund.

Productie in Nederland
In tegenstelling tot het merendeel van de aanbieders van LED verlichting produceert CLS daadwerkelijk in Nederland. Dit biedt twee belangrijke voordelen; allereerst is de kwaliteit veel meer gewaarborgd en anderzijds is de levertijd in de regel beperkt tot maximaal 3 weken na order ontvangst.

Ondersteuning aan architecten
CLS heeft service hoog in het vaandel staan! Naast het brede aanbod van producten, hebben onze lichtarchitecten veel spraakmakende projecten op hun naam staan. Gebruik makend van hun expertise, verzorgen we trainingen en seminars voor onze partners wereldwijd en kunnen wij ook u helpen met berekeningen en het uitwerken van lichtplannen.

Project specifieke oplossingen
Vindt u voor uw project niet het gewenste armatuur of wenst u een project specifiek armatuur, neem dan gerust contact op. Diverse armaturen series zijn ontstaan uit een samenwerking in een specifiek project. Onze R&D afdeling staat bekend om haar snelle reactietijd en verrassende oplossingen.

CLS - Ontwerp & Fabricage van LED verlichting in Nederland sinds 2002

CLS in Naturalis, Leiden

CLS in Naturalis, Leiden

Dť plek waar alles op gebied van biodiversiteit bij elkaar komt
Lees verder »


Losch, Driving Dreams Expositie

 Losch, Driving Dreams Expositie

De firma Losch te Luxemburg is de officiŽle importeur voor Luxemburg van nagenoeg alle merken uit de Volkswagen groep, te weten; Audi, Seat, Skoda, Volkswagen, Porsche & Lamborghini.
Lees verder »


Westergasfabriek Amsterdam

Westergasfabriek Amsterdam

De Westergasfabriek is een voormalige gasfabriek in het Amsterdamse stadsdeel West. Begin 21e eeuw is het terrein helemaal opgeknapt en nu heeft het onder de naam de Westergasfabriek een culturele en recreatieve bestemming.
Lees verder »


CLS LED verlicht winkelcentrum Molukkenstraat Nijmegen

CLS LED verlicht winkelcentrum Molukkenstraat Nijmegen

De eigenaar van winkelcentrum Molukkenstraat wilde een fraaiere uitstraling voor zijn winkelcentrum en indien mogelijk een eenheid in het aanlichten van de etalages van de diverse winkels, omdat deze een te donkere inkijk hadden.
Lees verder »


CLS verlicht het Amsterdam Stadsarchief

CLS verlicht het Amsterdam Stadsarchief

Het Stadsarchief Amsterdam is het historisch documentatiecentrum van de stad Amsterdam met 50 kilometer archieven, een historisch topografische collectie met miljoenen kaarten en tekeningen & prenten.
Lees verder »


CLS REVO armaturen zetten IndustriŽle folklore in de schijnwerpers

CLS REVO armaturen zetten Industriële folklore in de schijnwerpers

Op het terrein van voormalig mengvoeder fabriek De Heus wordt gewerkt aan een tijdelijke plek voor de stad s-Hertogenbosch. Hier zal een nieuwe, dynamische samenleving ontstaan: een sociale, culturele en economische hotspot.
Lees verder »


35 meter hoge watertoren wordt aangelicht met 20 Watt REVO Inground van CLS-LED

35 meter hoge watertoren wordt aangelicht met 20 Watt REVO Inground van CLS-LED

De nieuwe watertoren te Tiel is een gemeentelijk monument dat per September 2016 als particuliere woning in gebruik is genomen. De toren is maar liefst 35 meter hoog en wordt in zijn geheel aangelicht door slechts 8 stuks REVO Inground in de kleur Amber.
Lees verder »

Video