Zoek naar:

DE NOOD B.V.

Arnesteinweg 38
4338PD MIDDELBURG

t: 0118-657585
f: 0118-657580
e: Contactformulier
w: denood.nl
€: Webwinkel


DE NOOD is een uniek bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van decoratieve buiten– en straatverlichting. Wat zij maakt is duurzaam, erg mooi om te zien, van topkwaliteit, milieuvriendelijk en heeft een uiterst lange levensduur. Door een nauwe samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners in binnen- en buitenland behoren ook de nieuwste ledlichtoplossingen en intelligente (smart) toepassingen tot het portfolio. Altijd uw investering waard!

DE NOOD
DE NOOD is een gerenommeerd innovatief productiebedrijf van klassieke en historische straat- en buitenlantaarns, welke veelal gemaakt worden van koper met bronzen onderdelen. Ambachtelijk werk en traditie wordt gecombineerd met moderne, vernieuwende lichttechnieken en materialen. De lantaarns van DE NOOD vindt u terug in veel gemeentes, bij koninklijke paleizen en monumentale panden, maar ook bij moderne villa’s en buitenhuizen. Een uniek bedrijf met een prachtige collectie straat- en buitenverlichting die behoort tot de absolute top in haar bedrijfstak. website

KARELS Buitenverlichting
KARELS Buitenverlichting produceert haar eigen collectie klassieke straat- en buitenverlichting. Sinds de oprichting in 1964 heeft KARELS zich gespecialiseerd in de herkenbare ronde koperen en messing lantaarns en toebehoren. Met veel passie en aandacht worden hoogwaardige materialen verwerkt met als resultaat duurzame lantaarns van zeer hoge kwaliteit. In vele parken, centra van dorpen en steden, maar ook veelal bij particuliere woningen treft u deze ronde KARELS Buitenverlichting lantaarns aan. website

DE NOOD International
DE NOOD International biedt, in nauwe samenwerking met diverse (buitenlandse) partners, moderne straatverlichting, straatmeubilair en de nieuwste lichtoplossingen aan.

Duurzaam Zeeuws Licht
Projecten kunnen door DE NOOD Group in samenwerking met Duurzaam Zeeuws Licht van tekentafel tot oplevering worden uitgevoerd. U creëert hiermee één aanspreekpunt voor het gehele project hetgeen de snelheid en efficiëntie ten goede komt. Vanzelfsprekend zijn wij ook bereid u te ondersteunen op een onderdeel van onze dienstenportfolio.
Duurzaam Zeeuws Licht heeft haar diensten onderverdeeld in vier categorieën : Inventarisatie & Advies, Plaatsing & Installatie, Verduurzaming Openbare Verlichting, Beheer & Onderhoud. website


Meer info over onze merken DE NOOD, KARELS Buitenverlichting, Duurzaam Zeeuws Licht en Hess kunt u vinden op de portal www.denood.info

Eindelijk: elektrische auto laden zonder vervuiling straatbeeld

Eindelijk: elektrische auto laden zonder vervuiling straatbeeld

MIDDELBURG - Het Middelburgse DE NOOD BV en het Boxtelse Ecotap BV lanceren op 1 september een klassieke lantaarnpaal voorzien van ge´ntegreerde laadtechniek voor elektrische autos: De Klassieke Laadmast (KLM).
Lees verder »


Zeeuws bedrijf renoveert verlichting Magere Brug

Zeeuws bedrijf renoveert verlichting Magere Brug

De historische Magere Brug in Amsterdam werd honderden jaren verlicht door armaturen van uitvinder Jan van der Heijden. De Zeeuwse onderneming DE NOOD heeft de Magere Brug onlangs na renovatie nieuw in het licht gezet.
Lees verder »


Vesting Woudrichem behoudt sfeer met warm en effectief licht DE NOOD

Vesting Woudrichem behoudt sfeer met warm en effectief licht DE NOOD

Het oude vestingstadje Woudrichem is geliefd bij toeristen en filmmakers. Het recente succes van de televisieserie Dokter Tinus, die hier werd opgenomen, heeft de populariteit nog verder vergroot. Dat vraagt om sfeervolle Ún functionele verlichting.
Lees verder »


Zierikzee bedient nostalgische lichtmasten met RGBW led via app op de smartphone

Zierikzee bedient nostalgische lichtmasten met RGBW led via app op de smartphone

De nostalgische DE NOOD« armaturen met RGBW NU-led in Het Havenpark in Zierikzee worden tegenwoordig bediend via een smartphone. DE NOOD vroeg Jan Dalebout, gemeente Schouwen-Duiveland, naar deze nieuwste smart oplossing.
Lees verder »


WIN een gratis renovatie van uw armatuur!

 WIN een gratis renovatie van uw armatuur!

Heeft u een bijzonder, uniek of historisch armatuur in uw gemeente staan dat toe is aan een opknapbeurt en moet deze absoluut behouden blijven in de karakteristieke, vertrouwde omgeving?
Lees verder »


DE NOOD brengt Lichtkrant uit in samenwerking met LEDlicht Nederland

DE NOOD brengt Lichtkrant uit in samenwerking met LEDlicht Nederland

Vers van de pers: de Lichtkrant. Een samenwerking van DE NOOD en LEDlicht Nederland met daarin o.a. Ademend licht maakt stad gezonder, Ondernemers bedienen kleurenspots in straatverlichting en LED-licht is nog maar het begin.
Lees verder »

Video