Zoek naar:

DecaLED.com

Kazernestraat 19
5928 NL Venlo

t: 0773204355
e: Contactformulier
w: decaled.com
€: Webwinkel


Professionele LED oplossingen van DecaLED®

Het merk DecaLED® is al meer dan 10 jaar met professionele LED producten op de internationale verlichtingsmarkt te vinden. Bekende producten van DecaLED® zijn de Downlight Wave Range en de LED Panel Back-lit Range. Daarnaast zijn de retro-fit LED lichtbronnen favoriet bij veel e-installateurs, interieurbouwers en lichtadviseurs.

In 2016 introduceerde DecaLED® een nieuwe reeks producten onder de titel White Shades. Dit zijn onder andere LED Downlights, LED panelen en LED strips met een variabele kleurtemperatuur (2400-6500ºK) waarmee dynamische verlichting en daglichtregeling te maken zijn. Deze verlichting heeft invloed op prestaties (onderwijs), herstel (zorgsector) en energieverbruik.

Op onze website worden ook een aantal producten van andere merken geadviseerd. Zo kunnen LED installaties eenvoudig draadloos bestuurbaar worden gemaakt via afstandsbediening of smartphone, met behulp van de producten van Teleco. Probleemloos aansturen en vloeiend dimmen van LED zonder knipperen of flikkeren wordt bereikt dankzij de Hybrid HydraDrive technologie in de producten van EldoLED.

Uitsluitend zakelijke verkoop (B2B)
De professionele LED verlichting van DecaLED® wordt uitsluitend zakelijk verkocht (business to business / B2B). Het merk is primair gericht op de elektrotechnisch installateur. 

Ondersteuning bij uw lichtprojecten?
Voor projecten is het aan te bevelen producten uit dezelfde batch af te nemen. De medewerkers van DecaLED® kunnen u tevens ondersteuning geven in uw verlichtingsproject, bijvoorbeeld met een productadvies, lichtberekening, besparingscalculatie of (3D) visualisatie in Relux. Voor ondersteuning in uw projecten neemt u contact op met info@decaled.com.