Zoek naar:

Ecobright

Dr.Huber Noodtstraat 89a
7001DV Doetinchem

t: 0314-840165
e: Contactformulier
€: Webwinkel


EcoBright is nieuw op de Nederlandse verlichtingsmarkt. De merknaam is een samenvoeging van de woorden ''Ecologisch'' en ''Bright''. Ecologisch omdat de led verlichting uit het duurzame assortiment van EcoBright goed is voor het milieu en Bright omdat het zowel een ''helder'' bedrijf als lichtbron is.

EcoBright wil bedrijven en consumenten laten profiteren van energiezuinige led verlichting. De kwaliteit en prijs staan bij EcoBright hoog in het vaandel. Door unieke productspecificaties te kruisen met een geweldig strakke prijs hoopt EcoBright een win-win situatie te crieëren: Een besparing voor de klant, en een betere toekomst voor het milieu.
Compleet assortiment led verlichting

In het zeer complete assortiment van EcoBright zijn de meest gebruikte en voor de hand liggende lichtbronnen opgenomen. Door unieke kwaliteit te bieden en steeds weer te innoveren hoopt EcoBright het ''lichtpuntje'' te zijn in iedere situatie. De innoverende aspecten zijn bijvoorbeeld de speciaal geselecteerde Samsung led chips, deze worden in het grootste deel van het assortiment gebruikt, Het TÜV Rheinland keurmerk om de veiligheid van de verlichting te kunnen waarborgen en de nieuwste COB technologie willen wij de klant een zo goed en veilig mogelijk product aanbieden. 

Led verlichting tegen scherpe prijzen

Door de rechtstreekse inkoop wil EcoBright haar klant laten profiteren van zeer scherpe prijzen. Daarnaast led producten aanbieden met een geweldige en unieke kwaliteit. Hierdoor is led verlichting in elke situatie rendabel,bespaart u het meest en kan de terugveridentijd als zeer snel worden bestempeld. Led verlichting wordt gezien als het licht van de toekomst, maar door de prijs en kwaliteit van EcoBright kan led verlichting worden gezien als de lichtbron van vandaag!