Zoek naar:

Elpro B.V.

Pasteurstraat 2
2811DX Reeuwijk

t: 0182-533633
f: 0182-570414
e: Contactformulier
w: elpro.nl


Elpro B.V. is leverancier van verlichtingsgerelateerde en industriële producten. Vanuit onze vestiging in Reeuwijk zetten we ons in om producten van de hoogste kwaliteit te distribueren. Dankzij onze intensieve samenwerking met gerenommeerde topmerken zijn wij al meer dan 40 jaar in staat dit te doen.
 
Onze taak is het continu opmerken en aanbieden van hoogwaardige en duurzame producten. De continue productontwikkelingen van onze partners zorgen ervoor dat wij altijd moderne en innovatieve producten in ons assortiment hebben. Onze ervaren medewerkers zijn altijd bereid u te adviseren en met u mee te denken.
 
Specialist in LED
Ons assortiment bestaat uit innovatieve en hoogwaardige LED producten. Met onze specialistische kennis en ruime ervaring op het gebied van LED verlichting, kunnen wij u uitstekend adviseren over de juiste componenten voor uw armatuur en/of toepassing.

Tridonic EM ready2apply: Kant-en-klaar noodverlichtingsarmatuur

Tridonic EM ready2apply: Kant-en-klaar noodverlichtingsarmatuur

De Tridonic EM ready2apply is een kant-en-klaar noodverlichtingsarmatuur met ge´ntegreerde elektronica, ledmodule, koellichaam, optiek en accu. Het armatuur wordt kant-en-klaar geleverd en kan direct in het plafond worden geplaatst.
Lees verder »