Zoek naar:

ERCO LIGHTING BV

Gooimeer 13
1411 DE Naarden

t: +31(0)35 699 17 10
f: +31(0)35 694 63 83
e: Contactformulier
w: erco.com


ERCO Lighting B.V., Naarden (NH) is dochter van ERCO GmbH uit Lüdenscheid (D). ERCO is een van de marktleiders in de verlichtingsindustrie. Het familiebedrijf werd opgericht in 1934 en opereert nu in meer dan 60 landen met dochters en agenten. Samenwerkend met gerenommeerde ontwerpers, lichtontwerpers en architecten ontwikkelt ERCO hardware en software voor alle gebieden van architecturale verlichting.
Vasthoudend aan de corporate bedrijfsfilosofie van “Licht in plaats van armaturen” worden geen lichtobjecten als meubilering voor de ruimte, maar armaturen als instrumenten voor de lichtplanning aangeboden. ERCO verlicht beroemde gebouwen en musea als de National Gallery in London, Het Güggenheim Museum in Bilbao, het Louvre in Lens.

Kunstgeschiedenis levendig gemodelleerd: ERCO in het Dommuseum van Florence

Kunstgeschiedenis levendig gemodelleerd: ERCO in het Dommuseum van Florence

Het uitgebreide Dommuseum in Florence maakt zijn opwachting met een collectie sculpturen uit de Middeleeuwen en de Renaissance. Lichtwerktuigen van ERCO leveren een belangrijke bijdrage aan de effectvolle enscenering van de architectuur van het museum en de kunstwerken, en aan hun oogstrelende, kunstzinnige kwaliteit.
Lees verder »


ERCO op de EuroShop 2017: licht voor opwekken van emotie in winkels

ERCO op de EuroShop 2017: licht voor opwekken van emotie in winkels

LŁdenscheid. Van 5 tot 9 maart 2017 presenteert ERCO op de 50e EuroShop in DŁsseldorf zijn competenties in detailhandelverlichting met LED-technologie. Verlichting in de detailhandel moet emotie opwekken; Welke armaturen hebben ontwerpers echter nodig, zodat ze kunnen zorgen voor de benodigde flexibiliteit? De beursstand van ERCO op de 50e EuroShop is gewijd aan de ERCO lichttechniek die - gebaseerd op zelfontwikkelde LED-technologie - het gereedschap is voor perfecte ensceneringen.
Lees verder »


Compar plafondinbouwarmaturen van ERCO. Vrijheid in lichtvormgeving met lineaire esthetiek:

Compar plafondinbouwarmaturen van ERCO. Vrijheid in lichtvormgeving met lineaire esthetiek:

Met de nieuwe serie inbouwarmaturen, Compar, maakt ERCO lichtverdelingen, die tot dusver waren gebonden aan ronde of vierkante plafondopeningen, in een markante, lineaire armaturenvorm beschikbaar. Dat breidt de vormgevingsmogelijkheden in het typische toepassingsbereik van in het plafond geÔntegreerde verlichting uit; zoals in foyers, verkeerszones of congresruimten restaurants of galerieŽn. Maar ook op kantoor ontstaan met Compar ergonomische lichtoplossingen die voldoen normen.
Lees verder »

Video