Zoek naar:

FAMOSTAR EMERGENCY LIGHTING BV

FLORIJNWEG 8
6883JP VELP

t: 026 3 846 846
f: 026 3 846 888
e: Contactformulier
w: famostar.nl


Als adviseur of installateur van elektrotechnische installaties werkt u graag met goede materialen en wilt u kunnen terugvallen op een goede ondersteuning en service van de leverancier. Dat geldt natuurlijk ook voor noodverlichting.

Famostar uit Velp streeft er altijd naar om, samen met u, te komen tot de beste oplossing. Een oplossing die optimale veiligheid biedt, afgestemd op het gebouw en de gebruikers daarvan. Wij combineren meer dan vijftig jaar ervaring met een breed gamma aan producten en diensten. Ook helpen wij u graag verder om op professionele en effectieve wijze inspectie en onderhoud te kunnen uitvoeren. Een oplossing bestaat immers uit meer dan alleen het leveren van armaturen.

Famostar is in de jaren vijftig ontstaan als onderdeel van de firma Faber. Het bedrijf Faber Electronics, dat ook vandaag de dag valt binnen dezelfde groep van ondernemingen, levert zeer hoogwaardige diensten op het gebied van productie van elektronica en levert ook de elektronica toe aan Famostar.

Famostar is de enige producent van noodverlichting van betekenis in Nederland die zelfstandig opereert en voor 100% in Nederlandse handen is.

Voor ieder budget kunnen wij een oplossing bieden die voldoet aan al uw eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Hoe deze kwaliteit tot stand komt, kunt u komen zien in Velp waar de productie van de noodverlichting plaatsvindt. Het hoge kennisniveau van de Nederlandse markt en alle van toepassing zijnde regelgeving, normering en gebruiken staat uiteraard ter beschikking van onze afnemers.

Onze helpdesk is er speciaal voor u.

Video

 

G-PM8QG98C1Q