Zoek naar:

House of Light BV

Palmpolstraat 31
1327 CB Almere

t: 036 537 2006
f: 036 537 2227
e: Contactformulier
w: house-of-light.nl
€: Webwinkel


Ons bedrijf

House of Light B.V. is opgericht in 2004. Of het nu gaat om verlichting voor uw winkel, kantoor, showroom, galerie, magazijn of tuin, ons assortiment voorziet in nagenoeg elke behoefte. Vanzelfsprekend kunnen wij u desgewenst ook voorzien van een uitgebreid lichtplan.

Lees meer over onze organisatie

Onze dienstverlening

House of Light staat voor kwalitatief hoogwaardige verlichting in combinatie met scherpe prijzen en een hoge servicegraad.

Wij vertegenwoordigen voor Nederland o.a. de Duitse fabrikanten TD Shoplight, Stako Lux en IBV Deutschland. Tevens zijn wij dealer van de architecturale verlichtingsmerken DEKKO Lighting, Wolfram Lighting, Gesso (gips armaturen) en ELUX.

Net als veel van onze armaturen kunnen ook lichtbronnen door nauwe samenwerking met o.a. Philips en Sylvania veelal uit voorraad geleverd worden.

Lees meer over onze dienstverlening en producten

House of Light introduceert 2 nieuwe led-spots

House of Light introduceert 2 nieuwe led-spots

Veel winkels, zoals meubelzaken, maken gebruik van rasterplafonds maar LED verlichting hiervoor is nog slechts mondjesmaat beschikbaar. House of Light voegt daarom haar nieuwe LED spots Unit en Comet toe aan haar assortiment. De spots zijn 350 draaibaar en 90 kantelbaar en daardoor, in combinatie met het aansluitsnoer van 300 cm, breed inzetbaar.
Lees verder »

Een project van House of Light BVVideo