Zoek naar:

INDUSTRIELICHT B.V.

Van Hennaertweg 7
2592 CA Alblasserdam

t: +31(0) 78 6920 900
e: Contactformulier
w: industrielicht.nl


Licht maakt het onderscheid.

Industrielicht BV is al meer dan 40 jaar actief als totaaloplosser in de professionele verlichtingsmarkt.

Achter Industrielicht gaat meer schuil dan de naam op het eerste gezicht doet vermoeden.

Allereerst het exclusief importeurschap van zeer hoogwaardige verlichtingsarmaturen op het gebied van functionele en decoratieve binnen- en buitenverlichting en materialen voor het inrichten van openbare ruimtes. Over vele kantoorcomplexen, onderwijs- en overheidsgebouwen,  stadscentra, pleinen, stations, bedrijfsterreinen en stadions hebben wij ons licht laten schijnen en op herkenbare wijze achtergelaten.

Door onder andere de vele toepassingsmogelijkheden van licht, gestelde eisen en de variëteit aan ruimtes ontstaat vaak de behoefte aan een ervaren partner om op al uw vragen een passend antwoord te geven. Een meedenkende partner die u graag helpt de juiste keuzes te maken uit een veelheid aan producten. Een innovatieve partner om oplossingen te vinden in de complexiteit van verlichtingsvraagstukken. Het is dus niet voor niets dat vooraanstaande architecten, lichtontwerpers, ingenieursbureau’s en andere voorschrijvende instanties welke hoogwaardige en complexe projecten genereren, de weg naar Industrielicht gevonden hebben.

www.industrielicht.nl

Hoffmeister & SILL samen bij Industrielicht

Hoffmeister & SILL samen bij Industrielicht

Vanaf begin oktober 2017 vertegenwoordigt Industrielicht het merk Hoffmeister op de Nederlandse verlichtingsmarkt. De producten zijn uitgerust met een intelligente, nauwkeurige en efficiŽnte verlichtingstechnologie.
Lees verder »


Opticalight specialist in projectieverlichting voor openbare stedelijke gebieden

Opticalight specialist in projectieverlichting voor openbare stedelijke gebieden

Vanaf heden heeft Industrielicht "Opticalight" als nieuw merk binnen het segment illuminatie .
Lees verder »


Nieuwe verlichting Erasmusbrug vanaf 25 maart in gebruik

Nieuwe verlichting Erasmusbrug vanaf 25 maart in gebruik

De Erasmusbrug heeft nieuwe verlichting. Op zaterdagavond 25 maart neemt wethouder Eerdmans de nieuwe energiezuinige ledverlichting officieel in gebruik.
Lees verder »

Video