Zoek naar:

INOTEC Noodverlichting B.V.

SNP1216Dynamische Vluchtrouteaanduiding OplossingSN9104SNP2130

Laan van de Kreeft 155
7324 BX APELDOORN

t: 055-355 12 01
e: Contactformulier
w: Inotec-Noodverlichting.nl


INOTEC Noodverlichting is het Nederlandse en Belgische advies en verkoopkantoor van het middelgrote bedrijf, INOTEC Sicherheitstechnik GmbH, welke als doel heeft het adviseren, leveren en servicen van innovatieve, klantgerichte, TCO gunstige centrale en decentrale nood-, en vluchtweg verlichting oplossingen, produkten en diensten die conform wet en regelgeving, op een kosteneffectieve wijze, bijdragen aan de veiligheid van personen binnen en buiten gebouwen.

INOTEC Sicherheitstechnik GmbH, opgericht in 1995 en op een kleine 2 uur rijden van de grens met Nedeland gevestigd te Ense-Höingen (SOEST), beschikt over ca. 12.000 m² hoogwaardige productiefaciliteiten.

Een dynamisch en gedreven team met een flexibel en competent management biedt betrouwbaar advies in alle aspecten aangaande producten, ontwerp en normeringen.

Modern, state-of-the-art en premium kwaliteits producten, "Made in Germany", zetten de nieuwe standaard wereldwijd, zoals met de centrale noodverlichting systemen met JOKER technologie, de CLS 24-systemen of het Dynamic Escape Route systeem (D.E.R.)

Onze produkten treft u aan op en in: Vliegvelden, Hotels, Retail / Winklecentra, Theaters, Educatieve Instellingen, Utiliteitsgebouwen, Congres Centra, Ziekenhuizen, Garages, Industrie, Centrale en Decentrale Overheden etc.. In het algemeen in openbare gebouwen, om mensen in staat te stellen op een veilige wijze en zonder in paniek te raken, desbetreffende ruimte / gebouw te verlaten in geval van calamiteit / stroomuitval.

Video

 

G-PM8QG98C1Q