Zoek naar:

Home / bedrijvengids / internova professional lighting bv  / 

Internova Professional Lighting BV

Veldsteen 23
4815 PK Breda

t: +31-76 520 5566
e: Contactformulier
w: internovalicht.nl


Internova Professional Lighting BV is al meer dan 20 jaar een actieve en professionele speler op de verlichtingsmarkt in Nederland en daarbuiten. Met een volledig eigen assortiment aan hoogwaardige LED armaturen wordt invulling gegeven aan tal van verlichtingsconcepten in de retail-, office- en hospitality markt. Internova biedt expertise, lichttechnische oplossingen en verkoopondersteunende services aan haar klanten en distributeurs, zoals bijvoorbeeld het maken van 2D of 3D geanimeerde lichtplannen.

In Breda bevindt zich naast de uitgebreide voorraad, ook de eigen assemblage- afdeling waar de LED armaturen worden uitgerust met de meest recente generatie LED modules en drivers van Philips of Osram. Internova loopt hiermee voorop in het beschikbaar stellen van state of the art LED systemen aan de professionele markt.

Innovatieve en professionele verlichtingsoplossingen van Internova

Innovatieve en professionele verlichtingsoplossingen van Internova

Sinds de introductie, in december 2016, is de verkoop en bekendheid van het Internova PowerGear railsysteem in een stroomversnelling geraakt. PowerGear is een volwaardig en compleet 3-fase railsysteem voor professionele led-verlichtingsoplossingen.
Lees verder »


LED ARMATUUR IL PODIO BREED INZETBAAR

LED ARMATUUR IL PODIO BREED INZETBAAR

De bekende parcan met barndoors kent zijn oorsprong in de theaterwereld. Mede dankzij de pro-actieve sales van Internova Professional Lighting wordt deze theaterspot ook al jaren toegepast in retail en horecagelegenheden.
Lees verder »


Internova introduceert Linea-serie voor retailverlichting

Internova introduceert Linea-serie voor retailverlichting

Internova Professional Lighting introduceert een nieuwe serie 3-fase led-armaturen welke uitermate geschikt is voor basisverlichting.
Lees verder »

Producten van Internova Professional Lighting BVProjecten van Internova Professional Lighting BV