Zoek naar:

InventDesign

Sensation Welcome to the PleasuredomeSensation Welcome to the PleasuredomeLichtkunstwerk LightbattleSing That SongClubverlichting EDEN, IbizaLED verlichting in Citymall AlmereWinkelinrichting CoolCat

Valschermkade 27
1059CD Amsterdam

t: 0208200170
e: Contactformulier
w: inventdesign.nl
€: Webwinkel


SPECIALISTEN IN CREATIEVE LED VERLICHTING
InventDesign is een jong en ambitieus bedrijf dat zich stort op de wereld van de creatieve LED verlichting. 'En dat gaat ons goed af, durven we te stellen. Onze niet te stillen ‘honger’ naar innovatieve LED producten, in combinatie met de ervaring in aansturingen als DMX en Art-net maakt dat wij vernieuwend zijn in de wereld van creatieve LED. Daarbij hebben wij een behoorlijke vinger in de pap tijdens het productieproces waardoor flexibiliteit en maatwerk voor ons vanzelfsprekend zijn', aldus creatief directeur Stefan verhoef. 

Het team van InventDesign is een tikkeltje eigenwijs en vinden dat alles mogelijk is totdat het tegendeel is bewezen.

'Daarom gaan wij tot het uiterste om aan de vraag van de klant te voldoen. Voor ons een vanzelfsprekend iets, want dit vinden wij gaaf en hier krijgen we energie van. Niet alleen als het gaat om de meest bijzondere lichteffecten, maar ook als het gaat om een snelle levering en een goede service. Daar staan we voor. We willen jou helpen gave, stijlvolle en creatieve LED projecten te realiseren. Jij blij, wij blij! Ons motto: LED is VET!'

HOE HET ALLEMAAL BEGON
Stefan Verhoef is de trotse oprichter en huidig directeur van InventDesign. Bij de oprichting van zijn bedrijf in 2000 richtte hij zich primair op de verhuur van licht- en geluidsinstallaties, in 2005 werd daar het organiseren van evenementen (LuxLife) aan toegevoegd. Deze jaren bleken een belangrijke basis te vormen voor het huidige InventDesign.

In 2007 vond een belangrijk kantelpunt plaats. Stefan zag de mogelijkheden van LED in combinatie met (DMX-) aansturing en besloot de focus van verhuur van evenementenverlichting te verschuiven naar de verkoop van LED verlichting voor uiteenlopende toepassingen. 
Nog tijdens zijn studie Technische Bedrijfskunde bouwde Stefan samen met Edward, collega van het eerste uur, aan diverse LED toepassingen. Eerst gebeurde dit alles vanuit huis, maar al snel was het appartement te klein en werd intrek genomen in het mooie pand aan de Valschermkade te Amsterdam. Vanaf die tijd raakt alles in een stroomversnelling, een waar we nog steeds inzitten! Met een groeiend team van enthousiaste en ambitieuze collega’s probeert InventDesign voorop te blijven als het gaat om productontwikkeling en het neerzetten van indrukwekkende LED projecten.

1,5-meter-oplossingen met led-licht

1,5-meter-oplossingen met led-licht

Ook jouw organisatie heeft oplossingen nodig om ‘social distancing’ makkelijker te maken. Met de lichtoplossingen van InventDesign zorg je dat jouw klanten, gasten, bezoekers of collega’s veilig bij elkaar kunnen komen.
Lees verder »


Snelgroeiend InventDesign haalt ervaren Sales & Marketing professional aan boord!

Snelgroeiend InventDesign haalt ervaren Sales & Marketing professional aan boord!

Met ingang van 3 september is Tjeerd Visser aangesteld als Sales & Marketingmanager bij InventDesign.
Lees verder »

Video