Zoek naar:

Koreman Verlichting

Stettinweg 7
3825 PL Amersfoort

t: 033- 47 66 445
e: Contactformulier
w: loerakkerledline.nl


“Als lichtonderhoudsbedrijf zien we veel verschillende lichtinstallaties en hebben we een behoorlijk goed beeld hoe eindgebruikers verlichting ervaren. Veel eindgebruikers zijn helemaal niet zo tevreden over de verlichting, of hebben niet eens door dat de standaard verlichting te wensen over laat. Ze raken snel vermoeid tijdens het werken, of krijgen zelfs hoofdpijn, vaak alleen maar door onjuiste verlichting.”

SURROUNDLIGHT IS VAN ALLE KANTEN BETER

“Daarom hebben wij besloten een eigen armaturenlijn te ontwikkelen met focus op indirect licht. Een kwestie van omdenken: doordat het licht niet direct naar beneden schijnt maar indirect via het plafond, ontstaat er een ideaal lichtbeeld voor werk- en leeromgevingen. Ideaal omdat dit het natuurlijke daglicht het beste nabootst. Daglicht is namelijk indirect, weerkaatst overal en komt van alle kanten. Vandaar de naam: SurroundLight. Natuurlijk daglicht (of iets dat het benadert) is gewoon het meest prettige licht om in te verblijven. Vaak zie je dat direct terug in de werk- of leerprestaties en aan een teruglopend ziekteverzuim.”

Naast armaturen die uitsluitend SurroundLight bieden (L1 en L4) bieden we ook armaturen met een combinatie van indirect en direct licht (L2 en L6) en aantal bijpassende armaturen waarmee je ieder gewenst lichtplan kunt invullen. Zoals de krachtige downlighter L3 of de L5 voor de vervanging van armaturen in systeemplafonds.

Alle armaturen worden in Amersfoort geproduceerd en zijn voorzien van Philips led modules en drivers.