Zoek naar:

LEDVANCE BENELUX BV

CYPRESBAAN 7
2908LT CAPELLE A/D IJSSEL

t: + 31(0) 10 750 1414
e: Contactformulier
w: WWW.BENELUX.LEDVANCE.COM


LEDVANCE

ADVANCING LIGHT

Met kantoren in meer dan 50 landen en bedrijfsactiviteiten in meer dan 140 landen, is LEDVANCE een van 's werelds toonaangevende producenten van algemene verlichting voor professionele gebruikers en eindconsumenten. LEDVANCE is in 2016 voortgekomen uit de business unit 'General Lighting' van OSRAM en biedt een compleet assortiment LED armaturen voor een breed spectrum aan toepassingsgebieden, intelligente verlichtingsproducten voor smart homes en -gebouwen, een van de grootste LED lampenportfolio's in de sector alsook traditionele lichtbronnen.

LED IS LEDVANCE - PROFESSIONELE LED LAMPEN NU OOK VERKRIJGBAAR IN HET MERK LEDVANCE

LED IS LEDVANCE - PROFESSIONELE LED LAMPEN NU OOK VERKRIJGBAAR IN HET MERK LEDVANCE

LEDVANCE wil de overgang naar toekomstgerichte LED-technologie zo eenvoudig mogelijk maken voor de professionele markt. Daarom zal het assortiment 
professionele LED lampen en buizen in 2023 sterk worden uitgebreid en vanaf 1 juli uitsluitend nog onder de merknaam LEDVANCE worden aangeboden.
Lees verder »


NIEUW: LEDVANCE LINEAR SURFACE GEN 2

NIEUW: LEDVANCE LINEAR SURFACE GEN 2

De volledig herziene, tweede generatie van de LINEAR SURFACE IP44 range is een ideale vervanging voor traditionele 2x18W, 2x36W of 2x58W LPD armaturen. Alle nieuwe producten hebben een verhoogde efficiëntie en levensduur en zijn veel eenvoudiger te installeren en te bedraden dankzij het vereenvoudigde openingsmechanisme van de kap. Dit, in combinatie met de IP44- en IK08-classificatie en de antidiefstalschroeven om behuizing en kap te sluiten, maakt LINEAR SURFACE IP44 tot een uitstekende keuze voor functionele gebouwen van allerlei aard.
Lees verder »


Flexibel inzetbaar lichtlijnsysteem: TruSys Flex®

Flexibel inzetbaar lichtlijnsysteem: TruSys Flex®

TruSys Flex® van LEDVANCE is een nieuwe generatie lichtlijnsysteem, speciaal ontwikkeld voor magazijnen, hoge hallen en industrie. De nieuwe generatie biedt meer flexibiliteit aan mogelijkheden voor de lichtplanner en installateur.
Lees verder »


Schakelbaar licht voor kantoren: LEDVANCE PANEL COMFORT

Schakelbaar licht voor kantoren:  LEDVANCE PANEL COMFORT

Met de introductie van de LEDVANCE PANEL COMFORT CRI80 serie brengt LEDVANCE een productfamilie die kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit voor de installateur tijdens de montage, dankzij de geïntegreerde Power Select multi-lumen schakelaar op de driver voor de juiste keuze van de lichtstroom.
Lees verder »


LEDVANCE SPOT GEN 2: NIEUW ASSORTIMENT DIMBARE SPOTS

LEDVANCE SPOT GEN 2: NIEUW ASSORTIMENT DIMBARE SPOTS

LEDVANCE introduceert een nieuwe generatie dimbare CRI90 inbouwspots, die in totaal zes families omvat inclusief de benodigde accessoires voor snelle en eenvoudige montage in plafonds. Alle spots hebben een universele gatmaat van 68 mm.
Lees verder »


LEDVANCE LED lampen portfolio uitgebreid met Energielabel A voor optimale energie- en kostenbesparingen

LEDVANCE LED lampen portfolio uitgebreid met  Energielabel A voor optimale energie- en kostenbesparingen

Energiebesparende LED lampen met energielabel A (conform ELR/SLR) vullen het algemene verlichtingssegment onder de merknaam LEDVANCE aan. Deze nieuwe range is inzetbaar voor residentiële en professionele toepassingsgebieden.
Lees verder »


LEDVANCE armatuur wint Schöner Wohnen award

LEDVANCE armatuur wint Schöner Wohnen award

SUN@HOME plafondarmatuur ontvangt de "BEST OF DESIGN 2022 Award" van het interieurmagazine Schöner Wohnen.
Lees verder »


LEDVANCE lanceert nieuwe generatie LED strips met accessoires voor tal van toepassingsgebieden

LEDVANCE lanceert nieuwe generatie LED strips met  accessoires voor tal van toepassingsgebieden

Meer vermogen, meer flexibiliteit en de compatibiliteit met de lichtmanagementsys-temen VIVARES en BIOLUX HCL maken het intelligente LED strip-systeem nog veel-zijdiger.
Lees verder »


Het nieuwe multitalent met hoge prestaties: LEDVANCE LOW BAY FLEX

Het nieuwe multitalent met hoge prestaties:  LEDVANCE LOW BAY FLEX

De nieuwe installatievriendelijke LEDVANCE LOW BAY FLEX armaturenserie kenmerkt zich door diverse montagemogelijkheden, hoge prestaties en een eenvoudige installatie. Het systeem is ontwikkeld voor magazijnen, hallen en supermarkten met een plafondhoogte van 4 tot 10 meter, als alternatief voor conventionele T8 of T5 systemen.
Lees verder »


Multifunctioneel en comfortabel licht voor kantoren: LEDVANCE PANEL COMFORT 600

Multifunctioneel en comfortabel licht voor kantoren: LEDVANCE PANEL COMFORT 600

Het paneelarmatuur van LEDVANCE bevordert het menselijk welzijn met de goede kleurweergave en de lage verblinding van UGR19. De CCT/lumen schakelaar voor het instellen van kleurtemperatuur en lumenstroom maakt de installatie eenvoudig.
Lees verder »

Video