Zoek naar:

Light4U BV

Sneekermeer 4a
8502 TP Joure

t: 0513 41 70 90
e: Contactformulier
w: light4u.com


Dagelijks werken aan verbeterde verlichting

Wij zijn Light4U. Gevestigd in Nederland en wereldwijd leverancier van op maat gemaakte armaturen sinds 2004. Die ervaring heeft ons een voorsprong gegeven: vandaag de dag zijn we toonaangevend in het ontwikkelen van oplossingen voor winkels, showrooms, utiliteitsverlichting en de horeca.

Je kunt daarom altijd vertrouwen op de expertise van ons team. Wij weten wat er nodig is om het verschil te maken. Op elk moment. Op elk gebied. Omdat jouw project ook het onze is. Samen bouwen we aan uw succes. Wij zijn lichtbouwers.

Een luminaire, duizend manieren om het voor jou perfect te maken

Bij Light4U nemen we kwaliteit niet licht op. We doen er alles aan om je project nog beter te maken dan het vorige. Met ons brede assortiment kan je de best mogelijke verlichtingsoplossing creëren. Geef simpelweg aan welke functies het armatuur moet hebben en wij bouwen het. Volledig op maat gemaakt en in een mum van tijd geleverd.

Grenzen verleggen met licht

Light4U biedt verlichtingsoplossingen aan in de volgende segmenten: retail, utility, showrooms en hospitality. Elke dag realiseren we complete lichtoplossingen, waarmee groothandels en projectverlichtingsbedrijven hun voordeel doen. In eigen land, maar ook internationaal. 

Upgrade with ease

Upgrade with ease

Introducing a new downlight, DONAR HE. The latest addition to our Light4U High-Efficiency range is designed to maximize your lighting efficiency while minimizing energy consumption without altering your existing ceiling cut-outs.
Lees verder »

Video

 

G-PM8QG98C1Q