Zoek naar:

Light4U BV

Sneekermeer 4a
8502 TP Joure

t: 0513 41 70 90
e: Contactformulier
w: light4u.io


Led verlichting voor professionals

De wereld van licht staat bol van de innovatie. En dat biedt voor uw project ongekende mogelijkheden. Light4U deelt de kennis, drive en mogelijkheden die we in huis hebben graag. Zo werken we samen aan een heldere toekomst.

Bouwen aan slimme led oplossingen

Light4U is importeur en producent van hoogwaardige armaturen. Daarnaast werken we samen met vooraanstaande merken. Zo kunnen we op elke vraag een antwoord op maat ontwikkelen. Slim, snel en flexibel.

Grenzen verleggen met licht

Light4U biedt verlichtingsoplossingen aan in de volgende segmenten: retail, utility, showrooms en hospitality. Elke dag realiseren we complete lichtoplossingen, waarmee groothandels en projectverlichtingsbedrijven hun voordeel doen. In eigen land, maar ook internationaal. Die betrokken werkwijze stelt u in staat uit te blinken. Keer op keer. Light4U, sparkled by us.

1e Estafette KerstSwim: tegen ALS, sparkled by Light4U

1e Estafette KerstSwim: tegen ALS, sparkled by Light4U

Ze reden al 8000 kilometer door winters Oost-Europa, in een oude Volvo. Ze bedwongen de Mont Ventoux. En ze steunden de zwemmers in de Amsterdamse grachten. Het team van lichtleverancier Light4U uit Joure houdt ervan om in beweging te komen.
Lees verder »

Video