Zoek naar:

LIGHTRONICS BV

Spuiweg 19
5145 NE  WAALWIJK

t: +31 (0)416- 56 86 00
e: Contactformulier
w: lightronics.nl


Een prettige en veilige leefomgeving is datgene waar Lightronics voor staat. Lightronics biedt duurzame en energiezuinige verlichtingsoplossingen met een lage CO2 footprint en is producent van verlichtingsoplossingen voor de (semi)openbare ruimte. Lightronics is partner van onder meer overheden, openbaarvervoer organisaties, energiemaatschappijen, de industrie, woningbouwcoöperaties, architecten en installateurs.

Energie besparen met PRUNUS van Lightronics in Oud-Beijerland

Energie besparen met PRUNUS van Lightronics in Oud-Beijerland

Bij de noodzakelijke vervanging van een deel van de openbare verlichting in Oud-Beijerland wilde de gemeente ook direct inzetten op energiebesparing. De keus viel op PRUNUS-armaturen van Lightronics. De combinatie van LED-armaturen en het toepassen van een dimregime draagt bij aan de duurzaamheidsambities die de gemeente heeft met openbare verlichting. De energiebesparing ten opzichte van conventionele armaturen is 57%, door te dimmen wordt dat percentage verhoogd naar 68%.
Lees verder »


Waterweg Wonen is de gemeenschappelijke ruimten van haar woningbezit aan het 'verledden'.

Waterweg Wonen is de gemeenschappelijke ruimten van haar woningbezit aan het verledden'.

Het gaat in totaal om de vervanging van bijna 10.000 armaturen. Belangrijke aspecten zijn een lagere energierekening voor de bewoners, lagere kosten voor onderhoud en veiligheid. Het bleek in samenwerking met Lightronics een sluitende business case. "Duurzaamheid willen we steeds meer integreren in ons handelen. LED past daar uitstekend bij".
Lees verder »


Lightronics start eerste Smart Lighting pilot met TBV Wonen in Tilburg

Lightronics start eerste Smart Lighting pilot met TBV Wonen in Tilburg

Lightronics en Global Innovator BV starten een pilot in samenwerking met TBV Wonen in Tilburg. De pilot betreft de implementatie van slimme LED-verlichting in een van de garages van de woningcorporatie. De Lightronics-armaturen wordt uitgerust met se
Lees verder »


Lightronics presenteert Cobalt led-armatuur

Lightronics presenteert Cobalt led-armatuur

Lichtproducent Lightronics uit Waalwijk introduceert een nieuwe productlijn in wand- en plafondverlichting: ‘Design & Accent’. Een van de nieuwe armaturen is Cobalt.
Lees verder »


Bespaar direct met Lightronics Oppluskit

Bespaar direct  met Lightronics Oppluskit

De Lightronics Oppluskit voor Wandarmaturen en Plafondverlichting zorgt voor directe energiebesparing en kan gebruikt worden in vrijwel alle Lightronics wand- en plafondarmaturen. U vervangt met de Lightronics Oppluskit op eenvoudige wijze de conventionele lichtbron voor LED.
Lees verder »


Lightronics introduceert nieuwe design- en accentarmaturen

Lightronics introduceert nieuwe design- en accentarmaturen

Dat LED veel méér voor een ruimte kan doen dan verlichten alleen, bewijst Lightronics eens te meer met de introductie van twee nieuwe design- en accentarmaturen: Cobalt en Clara.
Lees verder »


Lightronics introduceert industriële verlichting

Lightronics introduceert industrie& 776;le verlichting

Naast buitenverlichting voor straat-, tunnel-, en wandverlichting breidt Lightronics haar assortiment uit met industriële verlichting voor onder meer de maakindustrie, zoals productiefaciliteiten, opslag, warehousing, maar ook voor de afvalsector, luchthavens en showrooms.
Lees verder »

Een project van LIGHTRONICS BV