Zoek naar:

LIGHTRONICS BV

Spuiweg 19
5145 NE  WAALWIJK

t: +31 (0)416- 56 86 00
e: Contactformulier
w: lightronics.nl


Een prettige en veilige leefomgeving is datgene waar Lightronics voor staat. Lightronics biedt duurzame en energiezuinige verlichtingsoplossingen met een lage CO2 footprint en is producent van verlichtingsoplossingen voor de (semi)openbare ruimte. Lightronics is partner van onder meer overheden, openbaarvervoer organisaties, energiemaatschappijen, de industrie, woningbouwcoöperaties, architecten en installateurs.

Lightronics start eerste Smart Lighting pilot met TBV Wonen in Tilburg

Lightronics start eerste Smart Lighting pilot met TBV Wonen in Tilburg

Lightronics en Global Innovator BV starten een pilot in samenwerking met TBV Wonen in Tilburg. De pilot betreft de implementatie van slimme LED-verlichting in een van de garages van de woningcorporatie. De Lightronics-armaturen wordt uitgerust met se
Lees verder »


Lightronics presenteert Cobalt led-armatuur

Lightronics presenteert Cobalt led-armatuur

Lichtproducent Lightronics uit Waalwijk introduceert een nieuwe productlijn in wand- en plafondverlichting: ‘Design & Accent’. Een van de nieuwe armaturen is Cobalt.
Lees verder »


Bespaar direct met Lightronics Oppluskit

Bespaar direct  met Lightronics Oppluskit

De Lightronics Oppluskit voor Wandarmaturen en Plafondverlichting zorgt voor directe energiebesparing en kan gebruikt worden in vrijwel alle Lightronics wand- en plafondarmaturen. U vervangt met de Lightronics Oppluskit op eenvoudige wijze de conventionele lichtbron voor LED.
Lees verder »


Lightronics introduceert nieuwe design- en accentarmaturen

Lightronics introduceert nieuwe design- en accentarmaturen

Dat LED veel méér voor een ruimte kan doen dan verlichten alleen, bewijst Lightronics eens te meer met de introductie van twee nieuwe design- en accentarmaturen: Cobalt en Clara.
Lees verder »


Lightronics introduceert industriële verlichting

Lightronics introduceert industrie& 776;le verlichting

Naast buitenverlichting voor straat-, tunnel-, en wandverlichting breidt Lightronics haar assortiment uit met industriële verlichting voor onder meer de maakindustrie, zoals productiefaciliteiten, opslag, warehousing, maar ook voor de afvalsector, luchthavens en showrooms.
Lees verder »

Een project van LIGHTRONICS BV