Zoek naar:

LIGHTRONICS BV

almereBerlijn

Spuiweg 19
5145 NE  WAALWIJK

t: +31 (0)416- 56 86 00
e: Contactformulier
w: lightronics.nl


Ervaar de Kracht van Licht

Lightronics is een producent van professionele verlichtingsoplossingen. Je komt onze verlichting tegen in allerlei situaties, in de openbare ruimte maar ook in woonomgevingen zoals galerijen en woonerven.  

Voor iedere situatie kijken we met de klant mee om tot de beste verlichtingsoplossing te komen. Onze ervaren lichtontwerpers maken een lichtplan en kijken daarbij bijvoorbeeld naar het gebruik van de ruimte maar ook naar mogelijkheden om energie te besparen. Zo ontstaat er een prettige situatie voor zowel mens als omgeving. 

Naast lichtontwerpers hebben wij een R&D- en een innovatieafdeling binnen Lightronics. Onze engineers zijn steeds opzoek naar verbeteringen van bestaande producten maar ook naar nieuwe ontwikkelingen op de markt. Ze kijken hier onder andere naar manieren om onze producten te verbeteren op het gebied van lichtcomfort en installatiegemak maar ook duurzaamheid en materiaalgebruik. 

Op onze locatie in Waalwijk assembleren we armaturen en testen we de kwaliteit in onze testruimtes. We stellen de armaturen bloot aan extreme omstandigheden om een lange levensduur en groot lichtcomfort te garanderen. 

Daarnaast vinden we het bij Lightronics belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. We hebben daarom 13 talenten in dienst van sociale werkplaats BaanBrekers. Maar ook op het gebied van duurzaamheid en circulariteit proberen we een bijdrage te leveren door onder andere het planten van bomen ter compensatie van onze CO2 uitstoot. 

Lightronics probeert op deze manier de kracht van licht in te zetten voor onze klanten.

Bewoners Rijswijk kiezen massaal voor nostalgische uitstraling van OGR-armatuur

Bewoners Rijswijk kiezen massaal voor nostalgische uitstraling van OGR-armatuur

Klassieke wijk, klassiek armatuur. Bij de noodzakelijke vervanging van straatverlichting in de wijk Leeuwendaal in Rijswijk kozen bewoners massaal voor het OGR-armatuur van Lightronics.
Lees verder »


Lightronics introduceert DOTT H

Lightronics introduceert DOTT H

Een huisnummer, een logo verwerkt in een hoogwaardig armatuur? De DOTT H van Lightronics maakt het mogelijk.
Lees verder »


Lightronics hervat na brand productie op korte termijn

Lightronics hervat na brand productie op korte termijn

Tijdelijke productielocatie gevonden in Waalwijk
Lees verder »


Lightronics presenteert nieuw kegelarmatuur: CEDER

Lightronics presenteert nieuw kegelarmatuur: CEDER

Lightronics introduceert met de CEDER een nieuw kegelarmatuur voor straat- en terreinverlichting. Het armatuur is maximaal circulair.
Lees verder »


Energie besparen met PRUNUS van Lightronics in Oud-Beijerland

Energie besparen met PRUNUS van Lightronics in Oud-Beijerland

Bij de noodzakelijke vervanging van een deel van de openbare verlichting in Oud-Beijerland wilde de gemeente ook direct inzetten op energiebesparing. De keus viel op PRUNUS-armaturen van Lightronics. De combinatie van LED-armaturen en het toepassen van een dimregime draagt bij aan de duurzaamheidsambities die de gemeente heeft met openbare verlichting. De energiebesparing ten opzichte van conventionele armaturen is 57%, door te dimmen wordt dat percentage verhoogd naar 68%.
Lees verder »


Waterweg Wonen is de gemeenschappelijke ruimten van haar woningbezit aan het 'verledden'.

Waterweg Wonen is de gemeenschappelijke ruimten van haar woningbezit aan het verledden'.

Het gaat in totaal om de vervanging van bijna 10.000 armaturen. Belangrijke aspecten zijn een lagere energierekening voor de bewoners, lagere kosten voor onderhoud en veiligheid. Het bleek in samenwerking met Lightronics een sluitende business case. "Duurzaamheid willen we steeds meer integreren in ons handelen. LED past daar uitstekend bij".
Lees verder »


Lightronics start eerste Smart Lighting pilot met TBV Wonen in Tilburg

Lightronics start eerste Smart Lighting pilot met TBV Wonen in Tilburg

Lightronics en Global Innovator BV starten een pilot in samenwerking met TBV Wonen in Tilburg. De pilot betreft de implementatie van slimme LED-verlichting in een van de garages van de woningcorporatie. De Lightronics-armaturen wordt uitgerust met se
Lees verder »

Een project van LIGHTRONICS BV