Zoek naar:

LIGHTRONICS BV

almereBerlijn

Spuiweg 19
5145 NE  WAALWIJK

t: +31 (0)416- 56 86 00
e: Contactformulier
w: lightronics.nl


Ervaar de Kracht van Licht

Lightronics is een producent van professionele verlichtingsoplossingen. Je komt onze verlichting tegen in allerlei situaties, in de openbare ruimte maar ook in woonomgevingen zoals galerijen en woonerven.  

Voor iedere situatie kijken we met de klant mee om tot de beste verlichtingsoplossing te komen. Onze ervaren lichtontwerpers maken een lichtplan en kijken daarbij bijvoorbeeld naar het gebruik van de ruimte maar ook naar mogelijkheden om energie te besparen. Zo ontstaat er een prettige situatie voor zowel mens als omgeving. 

Naast lichtontwerpers hebben wij een R&D- en een innovatieafdeling binnen Lightronics. Onze engineers zijn steeds opzoek naar verbeteringen van bestaande producten maar ook naar nieuwe ontwikkelingen op de markt. Ze kijken hier onder andere naar manieren om onze producten te verbeteren op het gebied van lichtcomfort en installatiegemak maar ook duurzaamheid en materiaalgebruik. 

Op onze locatie in Waalwijk assembleren we armaturen en testen we de kwaliteit in onze testruimtes. We stellen de armaturen bloot aan extreme omstandigheden om een lange levensduur en groot lichtcomfort te garanderen. 

Daarnaast vinden we het bij Lightronics belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. We hebben daarom 13 talenten in dienst van sociale werkplaats BaanBrekers. Maar ook op het gebied van duurzaamheid en circulariteit proberen we een bijdrage te leveren door onder andere het planten van bomen ter compensatie van onze CO2 uitstoot. 

Lightronics probeert op deze manier de kracht van licht in te zetten voor onze klanten.

BOW duurzaam en decoratief armatuur voor de woonomgeving

BOW  duurzaam en decoratief armatuur voor de woonomgeving

Stijlvol, energiezuinig en multi-toepasbaar. Met wandarmatuur BOW introduceert Lightronics een nieuw LED-armatuur voor de woonomgeving.
Lees verder »


Bewoners Rijswijk kiezen massaal voor nostalgische uitstraling van OGR-armatuur

Bewoners Rijswijk kiezen massaal voor nostalgische uitstraling van OGR-armatuur

Klassieke wijk, klassiek armatuur. Bij de noodzakelijke vervanging van straatverlichting in de wijk Leeuwendaal in Rijswijk kozen bewoners massaal voor het OGR-armatuur van Lightronics.
Lees verder »


Lightronics introduceert DOTT H

Lightronics introduceert DOTT H

Een huisnummer, een logo verwerkt in een hoogwaardig armatuur? De DOTT H van Lightronics maakt het mogelijk.
Lees verder »

 

G-PM8QG98C1Q