Zoek naar:

Luminext

Schoudermantel 37
3981 AE Bunnik

t: +31 343 420 257
f: +31 343 477 329
e: Contactformulier
w: luminext.eu


Dimmen zodra het kan, verlichten wanneer nodig

Luminext is innovator en marktleider in dynamische verlichtingssystemen voor de buitenruimte. Met de Luminext beheer- en besturingssoftware en -hardware besparen onze opdrachtgevers energie, verlagen ze de onderhoudskosten en wordt lichthinder voor omwonenden en de natuur geminimaliseerd. Luminext werkt voor overheden, bedrijven en de industrie.

Energie besparen door te dimmen
Door de openbare verlichting zoveel mogelijk te dimmen, bijvoorbeeld als iedereen slaapt, besparen onze klanten tot 70% energie. Ook wordt de ecologische voetafdruk kleiner. Door het lichtniveau te verhogen zodra mensen daar behoefte aan hebben, bijvoorbeeld in de spits en op gevaarlijke kruisingen, zijn ze verzekerd van goed zicht en voelen ze zich comfortabel en veilig op straat. De Luminext verlichtingsoplossingen maken bovendien efficiënt onderhouds- en storingsmanagement mogelijk. Daarmee verlagen de operationele kosten. Je hebt de complete regie.

 

Compleet slim verlichtingssysteem
De slimme Luminext verlichtingssystemen bestaan uit hardware en software. De Luminext Outdoor Lamp Controller in de lichtmast communiceert met onze Luminizer beheer- en besturingssoftware. Het complete beheer- besturingssysteem biedt een praktische module voor assetmanagement, totaal geautomatiseerd storings- en werkordermanagement, slimme tools voor het aansturen van de dynamische verlichting en overzichtelijke rapportages voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Flexibel en toekomstgericht
De open Luminizer software en systemen zijn volledig koppelbaar aan de gewenste IT-systemen en met alle merken en typen verlichtingsapparatuur. Hierdoor bent u flexibel en voorbereid op uw keuzes. Nu en in de toekomst.

Meer weten?
Lees meer over onze verlichtingsoplossingen en de ervaringen van onze klanten op www.luminext.eu.

 

Een product van LuminextVideo

 

G-PM8QG98C1Q