Zoek naar:

Luminext

Schoudermantel 37
3981 AE Bunnik

t: +31 343 420 257
f: +31 343 477 329
e: Contactformulier
w: luminext.eu


Dimmen zodra het kan, verlichten wanneer nodig

Luminext is innovator en marktleider in dynamische verlichtingssystemen voor de buitenruimte. Met de Luminext beheer- en besturingssoftware en -hardware besparen onze opdrachtgevers energie, verlagen ze de onderhoudskosten en wordt lichthinder voor omwonenden en de natuur geminimaliseerd. Luminext werkt voor overheden, bedrijven en de industrie.

Energie besparen door te dimmen
Door de openbare verlichting zoveel mogelijk te dimmen, bijvoorbeeld als iedereen slaapt, besparen onze klanten tot 70% energie. Ook wordt de ecologische voetafdruk kleiner. Door het lichtniveau te verhogen zodra mensen daar behoefte aan hebben, bijvoorbeeld in de spits en op gevaarlijke kruisingen, zijn ze verzekerd van goed zicht en voelen ze zich comfortabel en veilig op straat. De Luminext verlichtingsoplossingen maken bovendien efficiënt onderhouds- en storingsmanagement mogelijk. Daarmee verlagen de operationele kosten. Je hebt de complete regie.

 

Compleet slim verlichtingssysteem
De slimme Luminext verlichtingssystemen bestaan uit hardware en software. De Luminext Outdoor Lamp Controller in de lichtmast communiceert met onze Luminizer beheer- en besturingssoftware. Het complete beheer- besturingssysteem biedt een praktische module voor assetmanagement, totaal geautomatiseerd storings- en werkordermanagement, slimme tools voor het aansturen van de dynamische verlichting en overzichtelijke rapportages voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Flexibel en toekomstgericht
De open Luminizer software en systemen zijn volledig koppelbaar aan de gewenste IT-systemen en met alle merken en typen verlichtingsapparatuur. Hierdoor bent u flexibel en voorbereid op uw keuzes. Nu en in de toekomst.

Meer weten?
Lees meer over onze verlichtingsoplossingen en de ervaringen van onze klanten op www.luminext.eu.

 

Smart Lighting Award 2020 voor gemeente Gilze en Rijen

Smart Lighting Award 2020 voor gemeente Gilze en Rijen

De Smart Lighting Award gaat dit jaar naar de Noord-Brabantse gemeente Gilze en Rijen. De gemeente verdient deze onderscheiding om de uitstekende prestaties op het gebied van energiebesparing met slimme openbare verlichting.
Lees verder »


Luminext Smart Lighting webinar op donderdag 17 september

Luminext Smart Lighting webinar op donderdag 17 september

Het Luminext Smart Lighting webinar op donderdag 17 september a.s. gaat over het beheren en aansturen van het veelzijdige openbare verlichtingslandschap met n centraal softwareplatform.
Lees verder »


Spectrum Advies & Design en Luminext starten samenwerking

Spectrum Advies & Design en Luminext starten samenwerking

De adviseurs van Spectrum Advies & Design zijn in juli 2020 benoemd tot gecertificeerde consultants van de Luminizer beheer- en besturingssoftware voor openbare verlichting van Luminext.
Lees verder »


A28 krijgt nieuwe slimme verlichting van Luminext

 A28 krijgt nieuwe slimme verlichting van Luminext

Rijkswaterstaat wil het lichtniveau van de nieuwe LED verlichting op het 11 kilometer lange traject Traverse A28 knooppunt Hattemerbroek op afstand kunnen regelen. De smart lighting technologie van Luminext krijgt sluit naadloos aan op de systemen.
Lees verder »


Trusted partnership voor Prolumia en Luminext

Trusted partnership voor Prolumia en Luminext

Lichtoplosser Prolumia, onderdeel van Nedelko B.V., is een intensieve samenwerking aangegaan met Luminext voor het bieden van slimme verlichtingssystemen voor de openbare ruimte.
Lees verder »


Neem deel aan de Luminext smart lighting webinar op 12 mei 2020

Op 12 mei aanstaande staat er een Luminext Smart Lighting webinar op het programma. Smart lighting - De duurzame bouwsteen in elke Smart City. Aanvang 14.00 uur.
Lees verder »

Een product van LuminextVideo

 

G-PM8QG98C1Q