Zoek naar:

MEGAMAN

LED classic serie

Ambachtsmark 9
1355 EA Almere

t: 085-2733033
e: Contactformulier
w: megaman.nl


Sinds 1994 heeft MEGAMAN zich gevestigd als een gerespecteerd Duits merk, en is een van de top drie merken van deze industrie, met een vooraanstaand programma energiebesparende lampen en is de innovatieve leider in LED en CFL technologie.

Megaman heeft zich in korte tijd ontwikkeld als een globale speler en is een van de weinige in de branch die het gehele proces van onderzoek,ontwikkeling, productie en verkoop in eigen hand heeft , dit wordt bereikt door de onderzoek en ontwikkel afdeling met 120 ingenieurs meerdere volautomatische eigen productie faciliteiten en een wereldweide verkoop organisatie. 

Na Europa heeft MEGAMAN zich verder uitgebreid en de producten zijn nu  in meer dan 90 landen verkrijgbaar. Gestart destijds met het idee om bestaande gloeilampen en toepassingen te verbeteren. De filosofie van MEGAMAN , Life in Light , vat dit samen. Door continu onderzoek en ontwikkelingen zijn er uitvindingen die op een compleet nieuwe wijze het licht doen beleven. Verder is men voortdurend bezig met het aangaan van nieuwe uitdagingen en het overwinnen van obstakels om het ultieme licht te creëren.

Behalve het continu uitvinden en produceren van kwalitatieve verlichting houdt MEGAMAN zich ook serieus bezig met het verbeteren van de levenskwaliteit en het behouden van de natuur. Alle fabrieken en ontwikkelings afdelingen voldoen aan ISO 9001:2000 , ISO 14001 , ISO 17025 en aan de sociale standaard SA 8000 en OHSAS 18001.

Onze innovatie en kwaliteit van de producten komt tevens in de internationale test resultaten tot uitdrukking. Alle MEGAMAN producten worden 365 dagen per jaar getest op kwaliteit en levensduur conform IEC 60969.

MEGAMAN , voor wie meer wil dan licht alleen!!

Warm welkom met Megaman LED Dim to WARM AR111-lampen in Restaurant Woods

Warm welkom met Megaman LED Dim to WARM AR111-lampen in Restaurant Woods

Met meer dan 20 jaar ervaring als chef-kok startte Wilfred Tegelaar een nieuw restaurant in Leiden: Woods. Het bijzondere restaurant heeft een warme sfeer. Dit is onder meer te danken aan de toegepaste verlichting, in combinatie met de houten elementen, die het historische interieur en exterieur kenmerken
Lees verder »


MEGAMAN Beste uit de test

MEGAMAN Beste uit de test

Consumentenbond Engeland juni 2016. De grootste Consumenten organisatie van Engeland bevestigd weer de kwaliteit van MEGAMAN. Which? heeft in juni 2016 de 5 watt LED lamp vervanger van de 40 watt heldere gloeilamp uitgeroepen als Beste Koop.
Lees verder »

Een project van MEGAMANVideo