Zoek naar:

Nedap

Postbus 101
7141AC Groenlo

t: 0544471111
e: Contactformulier
w: nl.nedap-luxon.com


Over Nedap Luxon
Nedap Luxon is een online lichtmanagementplatform dat duurzaamheidsinitiatieven verbindt met financiële bedrijfsdoelstellingen. Door verlichting toe te spitsen op de behoefte van de gebruiker, brandt verlichting alleen waar en wanneer nodig. Daarnaast geeft het systeem inzicht in prestaties en verbruik, wat toekomstige optimalisaties en proactief onderhoud mogelijk maakt. Met behulp van verschillende dashboards stelt Nedap gebruikers in staat alle bedrijfsvestigingen online binnen één systeem te beheren. Luxon is eenvoudig te combineren met elk gewenst verlichtingssysteem.


Over Nedap

N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek “Nedap” maakt sinds 1929 slimme technologische toepassingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen, en vermarkt die wereldwijd. Het hoofdkantoor van Nedap is gevestigd in Groenlo. Nedap is met circa 780 medewerkers wereldwijd actief en sinds 1947 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam.

Nedap lanceert Luxon Switch App

Nedap lanceert Luxon Switch App

Nedap presenteert de Luxon Switch App. Met deze mobiele app kunnen gebruikers van het online lichtmanagement platform van Nedap verlichting snel handmatig aanpassen aan hun individuele behoeften, zonder de standaard instellingen te hoeven wijzigen.
Lees verder »


KLM UK Engineering Limited dichter bij duurzaamheidsdoelstelling door lichtmanagement van Nedap

KLM UK Engineering Limited dichter bij duurzaamheidsdoelstelling door lichtmanagement  van Nedap

KLM UK Engineering Limited, een reparatie- en onderhoudsbedrijf van AFI KLM E&M Network in het Verenigd Koninkrijk, heeft gekozen voor het Luxon-lichtmanagement platform van Nedap.
Lees verder »


Lancering "Welcome to the connected world of Nedap" campagne

Lancering

Nedap lanceert de "Welcome to the connected world of Nedap" campagne tijdens Light+Building in Frankfurt am Main. Als onderdeel van de campagne onthult het bedrijf een aantal nieuwe features van connected lichtmanagementplatform Luxon.
Lees verder »

Video