Zoek naar:

Noxion Lighting

Esp 43
5633 AA Eindhoven

t: 085 – 303 29 82
e: Contactformulier
w: noxion.eu


Historie

Noxion Lighting heeft het licht gezien in het millenniumjaar 2000 in de lichtstad Eindhoven. De afgelopen 16 jaar heeft het bedrijf de focus gelegd op ODM, OEM en distributieactiviteiten voor  vooraanstaande Europese labels en importeurs. Anno 2015 is het merk Noxion Lighting® gelanceerd om Europese verlichtingsgroothandels te bedienen.

Managementfilosofie

De Europese lichtmarkt verandert in een rap tempo, waarbij kwaliteit niet meer vanzelfsprekend is. Om kwaliteit te garanderen, fabriceren wij LED-verlichting die niet alleen vandaag, maar ook morgen voldoet aan de Europese wet- en regelgeving, zonder enige EMC-risico’s en een no-nonsens garantiebeleid. Partners en gebruikers van Noxion verlichting kunnen de producten met een gerust hart voor jarenlang toepassen.

Met decennia lange ervaring en expertise weet Noxion als geen ander op welke manier er een toegevoegde waarde geboden kan worden. Dankzij geoptimaliseerde productieprocessen en rigoureus kwaliteitsmanagement is kwaliteit gegarandeerd, evenals een korte ROI door een goede prijs-kwaliteitverhouding. Door een principieel, dynamisch en fris beleid is de kwaliteit van onze samenwerking gegarandeerd. Wij behandelen relaties namelijk zoals wij behandeld willen worden.

Beloftes worden altijd nagekomen, zo zijn Noxion partners verzekerd van een productportfolio met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, certificeringen, supply-chain beheersing, garantievoorwaarden en projectondersteuning, met woord en daad. Centraal staan de kernwaarden: vertrouwen en betrouwbaarheid. Met  trots kunnen wij stellen dat wij geïnspireerd zijn door de quote van Robert Bosch – ‘Lieber Geld verlieren als vertrauen’.

Een lange termijn win-win relatie staat centraal. Niet voor niets zijn wij op dit moment het snelst groeiende lichtmerk van Europa. Met ruim 80 jaar managementervaring en een hecht team van vakmensen is een duurzame en winstgevende samenwerking tussen uw bedrijf en Noxion Lighting gegarandeerd.