Zoek naar:

NSVV. Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde

Galvanistraat 1
6716 AE  EDE

t: (0318) 69 53 94
e: Contactformulier
w: nsvv.nl


Missie.

Het Mission Statement van de N S V V luidt als volgt:
'Het bevorderen van kennis en het verspreiden van informatie, ter verbetering van de toepassing van licht, ten voordelen van de samenleving'.

De N S V V geeft op diverse manieren invulling aan dit streven. Zo fungeert de stichting als spin in het web bij het aansturen en coordineren van diverse lichtgerelateerde onderzoeken. Ook biedt de organisatie lichtdeskundigen talrijke mogelijkheden om de meest recente lichtkennis te delen met belangstellenden uit bijvoorbeeld gezondheidszorg, het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven. De NSVV heeft daarbij niet alleen aandacht voor de uitkomsten en conclusies van actueel licht-gerelateerd onderzoek. Ook houden wij ons volop bezig met het communiceren van recente nationale en internationale ontwikkelingen op het gebied van normen, aanbevelingen en richtlijnen.

Belangstellenden kunnen zich tijdens de diverse NSVV-excursies, -congressen en -workshops laten informeren over al deze facetten van het lichtvak. Gewoon zelf contact opnemen met de NSVV is natuurlijk ook altijd mogelijk: info@nsvv.nl

10 tips voor verlichting van de thuiswerkplek

10 tips voor verlichting van de thuiswerkplek

Bij thuiswerken hoort een goede werkplek. Nu we veel thuiswerken is dat nog belangrijker. Met goede verlichting werk je prettiger en word je minder snel moe. Hoe zorg je ervoor dat de verlichting van je thuiswerkplek optimaal is? NSVV, het kenniscentrum voor licht en verlichting, geeft 10 tips om de verlichting van je werkplek te verbeteren.
Lees verder »

 

G-PM8QG98C1Q