Zoek naar:

OREON BV

LORENTZLAAN 6
3401 MX IJSSELSTEIN

t: +31 30 760 0660
e: Contactformulier
w: lemnis-oreon.com


De eerste LED-verlichting voor kassen is ooit door Lemnis Oreon ontwikkeld. Al in 2007 lanceerde Lemnis Oreon haar eerste watergekoelde armatuur. Sindsdien zijn de LED-armaturen intensief getest boven verschillende gewassen. Nu, bijna 10 jaar later, worden de Oreon Grow Lights op grote schaal commercieel toegepast. De Oreon Grow Light beschikt over een uniek, watergekoeld concept, levert het meest optimale spectrum en heeft een zeer hoge lichtoutput tegen een relatief laag energieverbruik.

Lemnis Oreon is opgericht door Lemnis Lighting. Lemnis Lighting is een van de huidige aandeelhouders en stond aan de basis van diverse initiatieven op het gebied van consumenten-, zakelijke-, straat- en kasverlichting, allen gebaseerd op LED-technologie. Inmiddels zijn de uit Lemnis ontstane bedrijven actief op vier continenten op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van LED-verlichting. Medio 2015 heeft een groep investeerders een belang genomen in Lemnis Oreon, waardoor de ambities van het bedrijf ook daadwerkelijk kunnen worden waargemaakt. Naast het verder verdiepen van de marktpotentie wordt er intensief samengewerkt met partners aan het verder optimaliseren van de business case. 

Met de toenemende behoefte aan kasverlichting, de wens om minder energie te verbruiken en de specifieke mogelijkheden van LED-verlichting creëert Lemnis Oreon met de Oreon Grow Lights oplossingen voor een optimale, meer efficiënte en innovatieve wijze van belichting.

 

ENORME EFFICIENCY SPRONG IN WATERGEKOELDE LED GROW LIGHTS VAN OREON

ENORME EFFICIENCY SPRONG IN WATERGEKOELDE LED GROW LIGHTS VAN OREON

IJSSELSTEIN, 4 februari, 2019. Oreon, Nederlands innovatief ontwikkelaar en fabrikant van high-end LED grow lights, presenteert haar nieuwste armatuur op de Fruit Logistica-beurs in Berlijn, Duitsland. Dit nieuwste model produceert een lichtopbrengst tot 2080 μMol/s met een efficiŽntie van 3,1 μMol/J. De Oreon Grow Light 3.0 is daarbij het meest efficiŽnte 'high-output' LED-armatuur verkrijgbaar in de markt.
Lees verder »


Distributieovereenkomst Lemnis Oreon B.V. en HybridTech LLC, Oregon

Distributieovereenkomst Lemnis Oreon B.V. en HybridTech LLC, Oregon

IJSSELSTEIN, 14 februari 2017. Lemnis Oreon, de Nederlandse producent van hoogwaardige LED-armaturen voor de glastuinbouw, en HybridTech LLC, een gerenommeerde installateur uit het Amerikaanse Oregon, hebben overeenstemming bereikt over een intensieve samenwerking. HybridTech zal de lampen van Lemnis Oreon gaan opnemen in het assortiment en gaan betrekken bij een groot aantal projecten in de Verenigde Staten waarbij het bedrijf is betrokken.
Lees verder »