Zoek naar:

Philips Horticulture LED Solutions

High Tech Campus 45
 Eindhoven

e: Contactformulier


Philips Horticulture staat voor oplossingen die het bedrijfsresultaat van telers verbeteren. Met diepe wortels in de glastuinbouw en belichtingstechnologie en een op maat gemaakt lichtrecept, helpen wij telers op weg naar het bouwen van een winstgevend bedrijf. We combineren kennis over plantengroei met technologie en investeren in langdurige samenwerking en onderzoek.

 

We streven ernaar een toonaangevende speler te zijn in het creëren van oplossingen voor het telen van gezonde groenten en planten op een manier die duurzaam is voor onze wereld.

Philips Lighting levert nieuwe generatie energie-efficiŽnte LED lampen voor de tuinbouw

Philips Lighting levert nieuwe generatie energie-efficiënte LED lampen voor de tuinbouw

Eindhoven, Nederland - Philips Lighting kondigde de introductie aan van de Philips GreenPower LED flowering lamp 2.0, een nog energiezuinigere manier om het daglicht te verlengen of de nachtcyclus te onderbreken in kassen waar aardbeien, snijbloemen, tuinplanten en stekken worden gekweekt. De nieuwe Philips GreenPower LED flowering lamp bouwt voort op het succes van de eerste generatie en verschijnt in twee verschillende spectrale versies, met lichtrecepten voor de groei van snijbloemen en zacht fruit. De nieuwe, zeer energie-efficiŽnte lamp is ontworpen om opbrengst, kwaliteit en consistentie te verhogen en bloei te stimuleren.
Lees verder »


Japanse voedselproducenten oogsten de voordelen van verticale landbouw met speciale LED-belichting

Japanse voedselproducenten oogsten de voordelen van verticale landbouw met speciale LED-belichting

Amsterdam, Nederland - Philips Lighting maakte onlangs de resultaten bekend van proefgewassen (sla en kruiden) die zijn geteeld bij twee Japanse stadsboerderijen, ook wel city farms genoemd, die voorzien zijn van LED-tuinbouwbelichting.
Lees verder »


Light4Food sluit zich aan bij het Partner Network van Philips Horticulture LED Solutions

Light4Food sluit zich aan bij het Partner Network van Philips Horticulture LED Solutions

Eindhoven, Nederland - Philips Horticulture LED Solutions, de toonaangevende leverancier van LED-verlichtingsoplossingen voor de glastuinbouw, en Light4Food, een innovator op het gebied van afgesloten teeltsystemen, hebben vandaag bekendgemaakt dat zij een partnerovereenkomst hebben gesloten voor de levering van LED-verlichtingssysteem voor broeikassen en verticale boerderijen. Door hun deskundigheid te combineren, willen de partners hun klanten de best mogelijke oplossingen bieden voor het realiseren van hun doelstellingen.
Lees verder »