Zoek naar:

REGIOLUX Nederland BV

Vijzelmolenlaan 1
3447GX Woerden

t: +31(0)348 416 170
e: Contactformulier
w: regiolux.nl


Gevestigd in 1952 te Königsberg, Beieren, behoort Regiolux vandaag de dag tot de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige verlichting; niet alleen in Duitsland, maar ook in vele europese landen en daarbuiten, staat Regiolux voor kwaliteit „Made in Germany“, met een breed spectrum aan technische verlichting voor industrie en nijverheid, kantoren, onderwijsinstellingen, retail en de publieke sector.
 

Kenmerkend zijn:
Eigen productie in Duitsland – betrouwbare kwaliteit.

Vanaf de constructie, via de ontwikkeling van met de computer berekende spiegels, reflectoren, roosters en prisma‘s, de beproevingen en lichtmetingen in een eigen lichttechnisch laboratium tot aan de productie en eindcontrole, ontstaan in Königsberg zeer moderne kwaliteitsproducten. De optimale vorm en afwerking, gemakkelijke installatie, optimale lichttechniek en efficiënt energiegebruik kenmerken de verlichting van Regiolux.
• Een middelgrote, traditionele Duitse onderneming.
• Kwaliteit „Made in Germany“.
• Productielocatie Königsberg in Beieren.
• Sinds 1997 ISO 9001 gecertificeerd en erkend als officieel toegelaten VDE-keurings-instantie.
• Regiolux-verlichting wordt volgens de erkende regels van de techniek gebouwd en beproefd. Zij voldoen aan de Europese normen en richtlijnen, inclusief de ENEC-bepalingen met betrekking tot de veiligheid, elektromagnetische compatibiliteit (EMC) en energie-efficiency.
• Regiolux is opgenomen in het WEEE-register en staat garant voor een milieuneutrale afvoer van oude apparatuur, resp. recycling hiervan.
Regiolux heeft twee eigen vestigingen buiten Duitsland, in Polen en Nederland en werkt daarnaast met regionale vertegenwoordigingen.
 

Regiolux en Lichtwerk op Light + Building: Hal 5.1, Stand C80

"Light in motion" is de nieuwe slogan van Regiolux GmbH en is ook het centrale thema van het gezamenlijke beursoptreden van Regiolux en haar dochteronderneming Lichtwerk op Light + Building 2024 in Frankfurt.
Lees verder »


Nieuw: SDT-match van Regiolux

Nieuw: SDT-match van Regiolux

Balvaste lichtlijnen voor sportaccommodaties
Lees verder »

Video

 

G-PM8QG98C1Q