Zoek naar:

REXEL NEDERLAND BV

Maansteenweg 3
2665 NP Bleiswijk  Bleiswijk

t: 088-500 70 00
f: +31(0)88 500 77 55
e: Contactformulier
w: rexel.nl


Rexel, dichtbij de klant Het is de missie van Rexel Nederland om als partner naast de klantrelaties te functioneren. Klantgerichtheid is het "sleutelwoord" in de dienstverlening van Rexel Nederland. De deskundige commerciële adviezen zorgen voor een stijgende omzet in een groeiende markt. Met snelle en betrouwbare leveringen die - waar nodig - klantspecifiek zijn, houden wij de belangen van onze klanten goed voor ogen. Rexel bedient haar klanten in Nederland vanuit 17 vestigingen.

ABB wint Rexel Innovatieprijs 2017

ABB wint Rexel Innovatieprijs 2017

Zoetermeer, 2 juni 2017 - 3000 relaties van Rexel Nederland BV hebben tijdens de Rexel Aspergedagen Busch-free@home® van Busch-Jaeger verkozen tot Innovatie van het jaar 2017. Busch-Jaeger is onderdeel van ABB.
Lees verder »


Vernieuwde webshop Rexel met verbeterde functionaliteit

Vernieuwde webshop Rexel met verbeterde functionaliteit

Rexel heeft op 27 augustus 2016 haar vernieuwde webshop met verbeterde functionaliteit voor meer gebruiksvriendelijkheid gelanceerd. De vernieuwde webshop met een frisse professionele uitstraling beschikt over een verbeterde zoekmachine, verder verrijkte productdata waarmee de webshop van Rexel een toonbeeld is geworden van klantvriendelijkheid.
Lees verder »


Schneider Electric wint Rexel Innovatieprijs 2016

Schneider Electric wint Rexel Innovatieprijs 2016

Zoetermeer, 20 juni 2016 - Relaties van Rexel Nederland BV hebben tijdens de Rexel Aspergedagen de Multi Touch Pro van Schneider Electric verkozen tot Innovatie van het jaar 2016. "Bijdragen aan de succesvolle Rexel Aspergedagen is voor Schneider een mooie gelegenheid om contacten met klanten te verstevigen en noviteiten te tonen. We zijn trots op de erkenning van de markt door het winnen van de Innovatieprijs 2016. Dit is een bevestiging van onze innovatiekracht." Aldus Jan van den Goorbergh, Vice President, Schneider Electric.
Lees verder »