Zoek naar:

Rubitech

Ruxveenseweg 4
8331 TR Steenwijk

t: +31 (0)521 53 60 72
e: Contactformulier
w: rubitech.com


RUBITECH

Consistent licht van goede kwaliteit is de sleutel tot een gezonde en veilige werkomgeving. Eenmaal hoog boven uw bedrijfsprocessen geïnstalleerd, biedt een echt duurzame LED-oplossing vele jaren ononderbroken, betrouwbare verlichting. Zonder gedoe en zonder ongepland onderhoud. Zelfs in de zwaarste industriële omstandigheden. Dit is de reden waarom marktleiders kiezen voor Intenz LED highbays van Rubitech. Binnen de Intenz range is er voor iedere industrie een reeks slimme en robuuste LED-oplossingen.

INTENZ LED HIGHBAYS

Onze armaturen kunnen omgevingstemperaturen aan van -30°C tot +80°C. Ideaal in een omgeving waar de temperatuur een rol speelt zoals in de staal- en papierindustrie. Bovendien zijn de armaturen D-geclassificeerd, wat betekent dat ze ook in brandgevaarlijke omstandigheden veilig te gebruiken zijn. De Intenz highbays zijn voorzien van IP67, wat betekent dat de lampen volledig beschermd zijn tegen stof en vocht. De energiebesparing is tot 80% ten opzichte van traditionele verlichting. Met 10 jaar garantie kunt u jarenlang vertrouwen op effectieve verlichting.

De oververhittingsbeveiliging met dubbele sensoren maakt automatisch dimmen mogelijk, mocht de omgevingstemperatuur tijdelijk boven het maximum stijgen. Zodra de temperatuur weer binnen de richtlijnen daalt, neemt het armatuur zijn oorspronkelijke instellingen aan. Omdat de besturing plaatsvindt via internet kan het constant worden gecontroleerd en aangepast aan de veranderingen in de omgeving.

VERLICHTING OP MAAT

Wij bieden ook ondersteuning bij de ontwikkeling van op maat gemaakte high bays en heatsinks. Het hele traject van conceptontwikkeling tot productie kunnen we uit handen nemen. Voor nieuwe producten maken wij 3D en 2D tekeningen. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van thermische simulaties om de warmtehuishouding in kaart te brengen en optimaliseren. Ook is het mogelijk om te ondersteunen met de volgende onderdelen:

  • 3D en 2D design
  • Performance optimalisatie d.m.v. thermische simulaties
  • Prototyping
  • Productie optimalisatie
  • Design for manufacturing
  • Tooling
  • Sample productie
  • Pilot productie
  • Massaproductie en levering van uit buffervoorraad in Nederland

Nieuwe LED highbays in de hoogteklimaatkamer van TNO

Nieuwe LED highbays in de hoogteklimaatkamer van TNO

In het Powertrain Performance Validation Centre van TNO zijn Intenz Temperature highbays geplaatst. De omstandigheden in de hoogteklimaatkamer van TNO zijn extreem en dat vereist een hoogwaardige LED-oplossing die betrouwbaar verlicht.
Lees verder »

Producten van Rubitech 

G-PM8QG98C1Q