Zoek naar:

Signify Benelux

BOSCHDIJK 525
5600 PB EINDHOVEN

t: 040-2787135
f: 020-3473047
e: Contactformulier
w: https://signify.com/nl-nl
€: Webwinkel


Signify (Euronext: LIGHT) is de wereldleider in verlichting voor professionals en consumenten en verlichting voor het Internet of Things. Onze Philips-producten, Interact connected verlichtingssystemen en data-enabled services, leveren commerciele waarde en verbeteren het leven in huizen, gebouwen en openbare ruimtes. Met een omzet van 6,4 miljard € in 2018 hebben we ongeveer 29.000 werknemers en zijn we aanwezig in meer dan 70 landen. We ontsluiten het buitengewone potentieel van licht voor een prettiger leven en een betere wereld. We zijn twee jaar op rij uitgeroepen tot Industry Leader in de Dow Jones Sustainability Index. 

Philips Hue lanceert nieuwe producten die je verlichtingservaring nog verder verbeteren

Eindhoven, Nederland - Signify (Euronext: LIGHT), de wereldleider in verlichting, kondigt nieuwe innovaties aan binnen het Philips Hue-assortiment om je verlichting nog beter te personaliseren. De nieuwe Philips Hue Dymera wandlamp creŽert zowel binnen als buiten een architecturale look met op- en neerwaarts licht dat afzonderlijk instelbaar is. Nieuw is ook een 3D-geprint Philips Hue koord voor de bestaande filamentlampen, op maat gemaakt van 55% biocirculair materiaal. Daarnaast wordt ook het Philips Hue Perifo railverlichtingsysteem verder uitgebreid met nieuwe connectoren waardoor je meer keuzemogelijkheden hebt in het railontwerp. Tot slot zijn vanaf vandaag ook de eerder aangekondigde Philips Hue Secure camera starterkit en Philips Hue Secure verstraler met beveiligingscamera beschikbaar, evenals nieuwe functies in de app.
Lees verder »


WiZ breidt beveiligingsassortiment uit met slimme buitenwandlamp met camera

WiZ breidt beveiligingsassortiment uit met slimme buitenwandlamp met camera

Eindhoven, Nederland - Signify, wereldleider in verlichting, lanceert vandaag een een slimme buitenwandlamp met camera als uitbreiding op het WiZ Home Monitoring-systeem dat eerder dit jaar werd aangekondigd. Het systeem combineert slimme verlichting, een camera en bewegingsdetectie en biedt nu nog meer mogelijkheden om je huis te beveiligen.
Lees verder »


Signify opent nieuwe fabriek voor lichtbronnen en armaturen in China, de grootste ter wereld

Signify, de wereldleider in verlichting, heeft vandaag de opening aangekondigd van zijn grootste productielocatie voor LED-verlichting ter wereld in Jiujiang, in de provincie Jiangxi, China. De nieuwe fabriek van Zhejiang Klite Lighting Holdings Co., Ltd ("Klite"), de joint venture van Signify, zal hoogwaardige LED-verlichtingsproducten van het merk Philips produceren voor China en de wereldmarkt.
Lees verder »


Philips Hue combineert ontwerp, flexibiliteit en bediening met nieuwe lampen en accessoires

Philips Hue combineert ontwerp, flexibiliteit en bediening met nieuwe lampen en accessoires

Eindhoven, Signify onthult een nieuwe reeks slimme verlichtingsproducten van Philips Hue die nog meer flexibiliteit, bediening en ontwerpopties voor jouw huis bieden. De nieuwe productlanceringen omvatten twee boeiende primeurs voor Philips Hue: de eerste volledig aanpasbare railverlichting met een eigen reeks lampen, en de eerste draagbare, oplaadbare lamp die ontworpen is voor binnen- en buitengebruik.
Lees verder »


Innovative Bioanalysis valideert de doeltreffendheid van Philips UV-C-verlichting van Signify voor het desinfecteren van lucht

Innovative Bioanalysis valideert de doeltreffendheid van Philips UV-C-verlichting van Signify voor het desinfecteren van lucht

Eindhoven - Signify heeft samen met Innovative Bioanalysis, een gecertificeerd laboratorium voor veiligheidsnormeringen in Costa Mesa (CaliforniŽ), onderzoek uitgevoerd dat aantoont dat de Philips UV-C upper air wandarmaturen voor luchtdesinfectie een doeltreffend middel zijn om SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt, onschadelijk te maken. Deze UV-C-armaturen inactiveerden binnen 10 minuten 99,99% van SARS-CoV-2 in een ruimte in de lucht en na 20 minuten was het virus zelfs afgenomen tot een niveau dat niet meer waarneembaar was.
Lees verder »


Signify Benelux lanceert de Philips UV-C-tafellamp voor de consument

Signify Benelux lanceert de Philips UV-C-tafellamp voor de consument

Eindhoven, Nederland - Signify introduceert vandaag de Philips UV-C-tafellamp voor consumenten in de Benelux. De desinfecterende tafellamp loopt voorop bij professionele UV-C-innovaties en zal consumenten helpen om hun huis op een effectieve manier te desinfecteren tegen virussen en bacteriŽn.
Lees verder »

 

G-PM8QG98C1Q