Zoek naar:

SLV Nederland

Kazernestraat 19
5928NL Venlo

t: 077 320 43 43
f: 077 320 43 40
e: Contactformulier
w: slv.nl
€: Webwinkel


 

SLV: experience light

Passie, verantwoordelijkheid, respect en betrouwbaarheid. Dat zijn de waarden die bij ons hoog in het vaandel staan. Onze passie voor verlichting heeft veel schakeringen, net als licht. Wij willen u licht laten beleven. En daarbij gaat het om uw visie en verlichtingsconcept, dat wij aan eerlijke voorwaarden voor u uitwerken en omzetten.

PASSIE

Wij zijn trots op onszelf en onze merken. Wij zijn gemotiveerd om het elke dag beter te doen. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, creatief denken of het stimuleren van ondernemerschap - SLV is een familie: wij steunen elkaar en wij streven gemeenschappelijke doelen na.

VERANTWOORDELIJKHEID

Door verantwoord te handelen kunnen wij de toekomst nu al vormgeven. Van een duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen tot het hanteren van hoge kwaliteitsnormen, wij zetten ons in voor duurzaamheid. Onze testlaboratoria in Übach-Palenberg testen onze producten grondig, en onze ontwerpers en ontwikkelaars gebruiken allerlei input om onze producten te verbeteren. Deze input komt niet op de laatste plaats van onze klanten, die ons waardevolle feedback geven. Hartelijk dank daarvoor!

RESPECT

Alleen met wederzijds respect is een eerlijk bedrijfsmodel mogelijk. Daarom hebben we in onze gedragscode vastgelegd hoe we hier met elkaar willen omgaan. Dat willen we ook naar de buitenwereld uitdragen. Zo mag u bijvoorbeeld niet met vragen blijven zitten, wanneer u voor onze producten kiest. Wij helpen u graag online, telefonisch of via e-mail. Zodra u een bestelling heeft geplaatst, draait ons logistiek centrum op volle toeren.

BETROUWBAARHEID

Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en eerlijkheid. Als we binnen Europa een levertijd van 48 uur beloven, willen we dat ook waarmaken. Als een van onze producten is gecertificeerd als waterafstotend, werken we eraan om het kwaliteitsniveau verder te verhogen en het product waterbestendig te maken. Toch zijn we allemaal maar mensen en ja, we maken fouten. Maar in plaats van ze te verbergen, willen we van ze leren! De sleutel tot ons succes is consistentie.

 

ITS BACK! Introductie nieuwe BIG WHITE® ’24 catalogus van SLV

ITS BACK! Introductie nieuwe BIG WHITE® ’24 catalogus van SLV

De nieuwe BIG WHITE® ’24 catalogus van SLV komt eraan! Bestel uw gratis exemplaar op www.bigwhite.nl. De eerste 3.000 e-installateurs die registreren via www.bigwhite.nl ontvangen tevens een toffe SLV bodywarmer van Osaka bij hun aanvraag.
Lees verder »


SLVtec: nieuwe technische verlichting van SLV

SLVtec: nieuwe technische verlichting van SLV

SLV kent al jaren een zeer uitgebreid assortiment decoratieve verlichting. Bekend van de BIG WHITE® catalogus met zo’n 3.500 producten. Vanaf 1 oktober wordt het aanbod verder uitgebreid met technische verlichting onder het label SLVtec.
Lees verder »


BIG WHITE 22: Uitbreiding NUMINOS en geheel nieuwe lay-out

BIG WHITE 22: Uitbreiding NUMINOS en geheel nieuwe lay-out

In de nieuwe BIG WHITE® ’22 collectie bouwt SLV onder meer verder aan de modulaire NUMINOS productfamilie. De bekende catalogus is bovendien voorzien van een nieuwe lay-out, voor nog meer gebruiksgemak.
Lees verder »


SLV zet nieuwe standaard met modulaire serie NUMINOS®

SLV zet nieuwe standaard met modulaire serie NUMINOS®

SLV zet met NUMINOS® een nieuwe standaard met modulaire serie downlights, spotlights en pendelarmaturen. Deze led producten zijn volledig te finetunen naar de eigen wensen van den klant en geschikt voor woningen, kantoren, winkels en horeca.
Lees verder »

Video

 

G-PM8QG98C1Q