Zoek naar:

Steinel

De Scheper 402
5688HP Oirschot

t: 0499-57 18 10
f: 0499-57 57 95
e: Contactformulier
w: vanspijk.nl
€: Webwinkel


STEINEL Professioneel

Om de nummer 1 te zijn en te blijven, bepalen wij de norm voor techniek en design, planning, berekening en realisatie in nauwe samenwerking met de elektra-installateurs.
Van het idee tot en met de service
Onze brede, historisch gegroeide en systematisch verder ontwikkelde competentie op het gebied van sensortechnologie is uniek - dat bewees destijds al de uitvinding van de sensorlamp en daarvan getuigt ook nu nog onze HF sensortechnologie. Wij zijn een completaanbieder van geautomatiseerde, efficiënte lichtsturing. Al meer dan 50 jaar gaan hierbij ideeën en kennis hand in hand samen, om voor elektriciens de eerste keus te zijn bij sensor- en lichttechniek voor alle toepassingen.
Wij werken samen met de experts
Wij ontwikkelen en optimaliseren onze producten in samenwerking met de Electro branche en speciaalzaken. Dat wil zeggen dat niet alleen de voortdurende technische vooruitgang, maar ook klantgerichtheid bij STEINEL Professioneel altijd centraal staat.

IHF 3D van Steinel succes in de verlichtingsmarkt

IHF 3D van Steinel succes in de verlichtingsmarkt

De fraai vormgegeven bewegingsmelder heeft een zeer hoge intelligentie en is ideaal ter bewaking van carports, parkeerplaatsen en terrassen. De sensor zorgt voor de perfecte bewaking, waardoor de iHF 3D een succes is in de verlichtingsmarkt.
Lees verder »


XLED PRO Wide & Square nieuwste toppers van STEINEL

XLED PRO Wide & Square nieuwste toppers van STEINEL

In 2008 was STEINEL de eerste fabrikant die sensor LED-schijnwerpers presenteerde; de XLED10 en XLED25. Een nieuwe standaard was daarmee een feit.
Lees verder »


RS 16 LED razend populair in de markt van verlichting

RS 16 LED razend populair in de markt van verlichting

De RS 16 L van Steinel was al een succes in de markt van sensorverlichting. Nu heeft de Duitse fabrikant de lamp gemoderniseerd: de RS 16 LED. Dezelfde functionaliteit als zijn voorganger maar dan in een energiezuinige LED uitvoering.
Lees verder »


Steinel speelt in op stijgende inbraakcijfers

Steinel speelt in op stijgende inbraakcijfers

De XLED Home 2 van Steinel is de nieuwste oplossing om inbraak tegen te gaan. De politie adviseert nadrukkelijk automatische verlichting te gebruiken om inbrekers af te schrikken. Steinel helpt hiermee.
Lees verder »