Zoek naar:

Sustainder BV

Stationsplein 45
3013 AK ROTTERDAM

t: 06 37 37 41 37.
e: Contactformulier
w: sustainder.com


Technologische innovatie in de publieke ruimte

Sustainder is een nieuw, innovatief Nederlands merk dat smart lighting en smart city-oplossingen levert aan klanten in binnen- en buitenland. Ons bedrijf komt voort uit de combinatie van de voormalige Philips armaturenfabriek in Emmen en het bedrijf Dazzletek in Breda, dat gespecialiseerd is in intelligente besturingssystemen voor openbare verlichting. Hiermee beschikken we over een jong energiek team met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van slimme openbare verlichting, waarmee we het verschil maken in de markt. Ontwerpen vanuit een toekomstvisie maken onze armaturen vandaag al gereed om langdurig te kunnen anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Kenmerkend in de aanpak van Sustainder.

 

U kunt bij ons terecht voor LED-armaturen van hoge kwaliteit die dankzij ingebouwde sensoren op afstand dynamisch bestuurd kunnen worden. Daarnaast biedt Sustainder smart armaturen die data kunnen genereren via smart services, waarmee we invulling kunnen geven aan smart city concepten. We stellen onze klanten in staat om te bouwen aan een duurzame samenleving met moderne armaturen en een open technologie die klaar zijn voor de toekomst.

NOM neemt belang in Sustainder

NOM neemt belang in Sustainder

Sustainder heeft een intentieverklaring getekend met de Investerings- en Ontwikkelingsmaatschappij voor Noord-Nederland (NOM). De NOM neemt een minderheidsbelang in het nieuwe bedrijf dat slimme en duurzame openbare verlichting in binnen- en buitenland gaat leveren.
Lees verder »


Fusie in openbare verlichtingsindustrie leidt tot oprichting Sustainder.

Fusie in openbare verlichtingsindustrie leidt tot oprichting Sustainder.

Emmen-Rotterdam, 27 september, 2016 - Het nieuwe bedrijf voor openbare verlichting, Sustainder, kondigt vandaag haar toetreding aan tot de markt van smart lighting en smart city oplossingen. Sustainder is een nieuwe speler op de markt voor armaturen. De Sustainder armaturen hebben openbare verlichting als basis maar zijn ook uitgerust met sensoren die klanten in staat stelt veiligheid en gezondheid in de publieke ruimte duurzaam te verbeteren.
Lees verder »