Zoek naar:

Triolight

Hermesweg 23-25
3771 ND Barneveld

t: 0342- 450 506
f: 0342- 450 232
e: Contactformulier
w: liniLED.nl


Fabrikant van liniLED®
Triolight B.V. is wereldwijd bekend als fabrikant van het hoogwaardige, Europese liniLED® Systeem. Met meer dan 17 jaar ervaring, is ons bedrijf een belangrijke speler in de LED industrie. Dankzij een groot netwerk van professionele distributeurs, architecten, lichtontwerpers en planners, bieden wij innovatieve (LED) verlichtingsoplossingen aan in meer dan 40 landen wereldwijd.

liniLED® Systeem
Het liniLED® Systeem is een compleet concept dat bestaat uit hoogwaardige, flexibele LED strips (IP20, IP40, IP68, IP69K), RVS drive & walk over lichtarmaturen (IP68), LED handrail (RVS, IP40/IP65) en diverse accessoires. In andere woorden: één adres voor al uw projecten!

Dankzij de hoge kwaliteit, innovatieve technologie en het mooie design, is het liniLED® Systeem ideaal voor hoogwaardige (licht)projecten in diverse sectoren, zoal: maritiem, architectuur, infrastructuur, bouw, zorg en horeca.

Gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen (OEM)
Wat maakt ons onderscheidend? Het antwoord hierop is eenvoudig: wij gaan door waar anderen stoppen. Onze kracht uit zich in het aanbieden van hoogwaardige, innovatieve en op maat gemaakte LED oplossingen. Met een dynamisch, flexibel en doelgericht team, reageren we snel en adequaat op nieuwe aanvragen en (speciale) verzoeken. Dit is wat ons uniek maakt in de LED industrie. En daarom zien onze klanten ons als de ideale partner voor hun verlichtingsprojecten.

Video

 

G-PM8QG98C1Q