Zoek naar:

Veko Lightsystems International B.V.

Veko Lightsystems

Witte Paal 38
1742 NL Schagen

t: +31 224 273 273
e: Contactformulier
w: veko.com


Veko Lightsystems ontwikkelt, produceert en monteert aluminium lijnverlichting met als uitgangspunt het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken; van het maken van een verlichtingsplan tot aan het volledig opleveren van de verlichtingsinstallatie. Dat is de kracht van Veko. 

Sinds 2018 behoort Veko bij de Fagerhult Group, een organisatie van 13 internationale verlichtingsbedrijven, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied.

Innovatie is bij Veko aan de orde van de dag. Voortdurend worden de producten onder de loep genomen door een ervaren en gedreven team deskundigen, waardoor de kwaliteit en het armatuurrendement tot de beste in de markt blijft behoren.

Veko levert u de volgende voordelen op:

  • Ruim 45 jaar ervaring met ontwikkelen, produceren en monteren van aluminium lijnverlichting.
  • Eigen ontwikkelafdeling waardoor Veko altijd voorop loopt met innovaties.
  • Aluminium lijnverlichting, met als voordelen: strakkere montage en 100% recyclebaar maar ook optimale warmteregulering waardoor men een langere levensduur heeft van het (LED) armatuur.
  • Prefab voorgemonteerd en vrijwel onverpakt geleverd. Dit levert niet alleen in de meeste gevallen een montagetijdbesparing van 50% op (dus snellere oplevering van het werk) maar ook nagenoeg geen afval.
  • Veko producten vanaf 1976 zijn eenvoudig om te bouwen naar de hedendaagse techniek zoals LED en/of dynamische verlichting.
  • Eigen montageploegen, die door de deskundigheid en ervaring risico’s als uitgestelde oplevering en het oplopen van montage-uren tot een minimum beperken.

Video

 

G-PM8QG98C1Q