Zoek naar:

Verbatim

SfeerverlichtingSpotjesBuitenverlichtingBinnenverlichting

Laan van Zuid Hoorn 14
2289DE Rijswijk

t: +31 (0)70 336 76 00
f: +31 (0)70 336 76 11
e: Contactformulier
w: verbatim-europe.nl/nl_26/led-productc-lamps.html?con=48
€: Webwinkel


Meer dan 40 jaar succes in opslag

Verbatim heeft al vanaf zijn oprichting in 1969 de ontwikkeling van gegevensopslagtechnologie vorm gegeven. Van floppy's tot cd's, dvd's en high-definition Blu-ray-media, externe vaste schijven, flashgeheugenkaarten, USB-stations en SSD's: de reikwijdte van Verbatims uitgebreide productaanbod wat opslag betreft is ongeëvenaard.

Het Latijnse woord verbatim betekent 'woord voor woord' en wordt al vanaf de oprichting van het bedrijf gebruikt om het principe van nauwkeurige, foutloze gegevensopslag te illustreren.

Verbatim, een bekend en internationaal merk, wordt verkocht in meer dan 120 landen. De afgelopen vijf jaar heeft Verbatim van alle merken wereldwijd het grootste aandeel aan beschrijfbare optische schijven verkocht*.

Als onderdeel van de MCC (Mitsubishi Chemical Corporation Group) profiteert Verbatim van de uitstekende research- en developmentafdeling, waar innovaties vandaan komen die hun stempel hebben gedrukt op de hedendaagse, wereldwijde opslagindustrie. Dit wordt onderstreept door de talloze internationale vergelijkende productawards die Verbatim in de loop van de jaren heeft gewonnen.

De intensieve kwaliteitscontrole van Verbatim tijdens het productieproces garandeert eersteklas producten. Het bedrijf levert producten en services die de verwachtingen van klanten overstijgen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van onze koppositie op technologisch gebied, onze superieure productieprocessen, onze marketingexpertise en geavanceerde distributiemogelijkheden.

Verbatim - technologie waarop u kunt bouwen.

Bron: *2005-2011; grootste marktaandeel aan beschrijfbare cd/dvd/bd wereldwijd verkocht per merk, gedurende vijf achtereenvolgende jaren (gegevens SCCG/JRIA)

Verbatim stapt in verlichtingsindustrie

Onlangs is Verbatim van start gegaan in de verlichtingsindustrie met technologieën die zijn ontwikkeld door het moederbedrijf, Mitsubishi Chemical Corporation. Dit bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van verlichtingsmaterialen. Verbatim maakt gebruik van het uitgebreide globale netwerk om een lijn van kwalitatief hoogwaardige LED- en OLED-producten op de markt te brengen. Deze zijn ontwikkeld om een betere verlichtingservaring te bieden, in combinatie met een lager energieverbruik en een langere levensduur.
Ga voor meer informatie naar: www.verbatimlighting.eu

Een project van Verbatim 

G-PM8QG98C1Q