Zoek naar:

WALDMANN BV

Lingewei 19
4004 LK Tiel

t: +31 344 631019
f: +31 344 627856
e: Contactformulier
w: waldmann.com


Waldmann - Engineer of Light - licht in een ander licht gezien

Licht is het eerste wat we zien in het leven. Voor de meesten van ons is licht zo natuurlijk als de lucht die we inademen. Maar in feite is licht een wetenschap waar lightengineers sinds mensenheugenis hard aan gewerkt hebben. Op basis van onze kennis, ontwikkelen we al meer dan 50 jaar verlichtingsconcepten voor diverse branches en toepassingen. Altijd met het uitgangspunt een meerwaarde toe te voegen aan de productiviteit, veiligheid, gezondheid en energiebesparing.
Met deze schat aan ervaring zijn wij één van de technologische trendsetters in onze branche. In onze image-brochure vindt u meer informatie over ons denken, ons handelen, onze producten en de mensen van een bijzondere onderneming.
De product portfolio omvat verlichting voor de werkplek in alle branches en toepassingen. Van intelligente staande kantoorverlichting met de nieuwste PULSE technologie tot gestandaardiseerde medische lampen en waterdichte LED-verlichting die voldoen aan de meest extreme industriële eisen.
Waldmann is wereldwijd een van de toonaangevende fabrikanten van verlichting. het assortiment bevat werkplekverlichting voor alle branches en toepassingsgebieden. Van de intelligente office-staande armaturen met nieuwste PULSE technologie tot normconforme medische armaturen en waterdichte LED-industrie-armaturen voor de meest extreme toepassingen.

Een project van WALDMANN BV 

G-PM8QG98C1Q