Zoek naar:

ZG Lighting Benelux

Piet Heinkade 55
1019 GM Amsterdam

t: +31 (0)20 235 23 00
f: 0031 (0)76/541 54 98
e: Contactformulier
w: zumtobel.nl


Zumtobel Lighting is een wereld speler in de verlichtingswereld.

Wij bieden complete concepten aan in de toepassingsgebieden, kantoor, shop en retail, health and care, scholen en opleidingscentra, industrie alsook in voor kunst en cultuur. Voor al deze toepassingsgebieden worden in samenspraak met architect, adviseur, elektro-installateur en eindklant voorstellen uitgewerkt die een optimaal lichtcomfort bieden en een optimaal energieverbruik garanderen.

We maken daarbij gebruikt van het door Zumtobel ontwikkelde lichtmanagementsysteem Luxmate die door onze project-engineers worden uitgewerkt en in dienst genomen. Om deze lichtmanagementsystemen in optimale werking te houden met de best mogelijke energiebesparing in een wisselende opgeving, bieden wij hiervoor service contracten aan. Bij de productontwikkeling wordt gebruik gemaakt van spitstechnologie als het gaat om de nieuwste LED lichtbronnen.

Deze LED technologie biedt ruime mogelijkheden op het vlak van kleurtemperatuur en kleurweergave-index die doorslaggevend is in musea's en shop en retail.

 

Maar ook aan het aspect veiligheid hecht Zumtobel Lighting veel belang. Met zowel centrale als de-centrale veiligheidsverlichting zorgen we in geval van nood voor een veilige omgeving en vluchtwegroute. Om dit alles mogelijk te maken beschikt Zumtobel Lighting over een team van medewerkers die u professioneel kunnen bijstaan om voor elk project het juiste lichtconcept uit te werken. Daarenboven geeft Zumtobel Lighting 5 jaar garantie op ons eigen productenpallet.

 

Een product van ZG Lighting Benelux 

G-PM8QG98C1Q