Zoek naar:

ZIUT b.v.

magerebrugmarienburg

Nieuwe Plein 1b
6811 KN ARNHEM

t: 026 - 800 19 00
e: Contactformulier
w: ziut.nl


Ziut is uw partner als het gaat om inrichten en beheren van de openbare ruimte. Wij hebben duurzaamheid, veiligheid en comfort hoog in het vaandel staan. Met onze integrale visie willen wij u inspireren om daarna samen met u projecten te realiseren. We streven naar een optimale samenwerking tussen alle betrokken partijen: u, uw betrokken collega's, betrokken burgers en bedrijven, leveranciers en onze medewerkers. Alleen zo kunnen wij samenwerken aan het behalen van uw beleidsdoelstellingen. Als er geen standaard oplossingen voorhanden zijn, ontwikkelen wij deze voor u op maat. Zo helpen wij u verder. Ziut heeft een onafhankelijke inkooppositie ten opzichte van leveranciers. Dat betekent dat Ziut zonder belangen klanten kan adviseren over duurzaam inkoopbeleid. Klanten en samenwerking Ziut werkt voor meer dan 200 gemeenten in Nederland. Daarnaast werken we voor provincies, rijkswaterstaat en particulieren. Op landelijk niveau zijn wij actief in de Taskforce Verlichting van het ministerie van VROM en de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV). Ziut is ontstaan uit de fusie tussen Liandyn (Alliander) en IP Lighting (Enexis). Met ruim 500 medewerkers zijn wij marktleider in openbare verlichting in Nederland.

Son en Breugel vervangt openbare verlichting door led-verlichting met de KFK van Lightronics

Son en Breugel vervangt openbare verlichting door led-verlichting met de KFK van Lightronics

25 augustus 2017, ondertekenden wethouder Kees Vortman namens de gemeente Son en Breugel en Hay Dohmen, vestigingsmanager Ziut, het gespecialiseerde bedrijf op het gebied van openbare verlichting, het contract, dat voorziet in plaatsing van 351 nieuwe lichtmasten (inclusief Sonniuspark), vervanging van 1.456 afgeschreven lichtmasten en het voorzien van ruim 4.700 verlichtingsarmaturen van led-verlichting.
Lees verder »


SPIE neemt Ziut over

SPIE neemt  Ziut over

Breda, 11 juli 2017 - SPIE, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie, is voornemens om Ziut over te nemen. Ziut is expert in installatie, beheer en onderhoud van openbare verlichting, verkeersregelinstallaties en camerabewaking.
Lees verder »