Zoek naar:

OP DEZE PAGINA PUBLICEREN  ONZE ABONNEE'S HUN CATALOGI EN BROCHURES. DOOR DE NAAM VAN HET BEDRIJF IN TE VOEREN VINDT U DEZE EENVOUDIG.

Licht op led

11-02-2020


Licht op led

De politiek ontwikkelt wetgeving die ervoor moet zorgen dat het energieverbruik daalt. Dit wordt gedaan door lichtbronnen te verbannen zoals de gloeilamp maar ook door stimuleringsmaatregelen zoals de ‘Energie Investerings Aftrek’ voor ondernemingen die in energiezuinige verlichting investeren. De Tweede Kamer nam op 8 november 2018 de motie ‘Van de Leden en Agnes Mulder’aan waarin bedrijven worden verplicht vanaf 1 juli 2020 enkel nog ledverlichting te gebruiken.

Dit heeft consequenties. Het betekend een versnelde vervanging van bestaande armaturen naar de nieuwe dominerende ledtechnologie.
De NSVV constateert dat er veel vragen zijn bij eindgebruikers. Zeker omtrent de scepsis over de kwaliteit van ledverlichting maar ook de halve waarheden die in de markt de rond doen. Met dit boek geven  we een antwoord op de meest prangende en fundamentele vragen.

Na een korte introductie bespreken we wat licht eigenlijk is, hoe we kunstmatig licht opwekken, hoe ons oog werkt en de eigenschappen van licht. Daarnaast bekijken we de diverse aspecten die door de introductie van led specifieke aandacht behoeven.

Jaar van uitgifte: 2020
Aantal pagina’s: 64

Naar de catalogus »

Bedrijfsgegevens

NSVV. Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde
Galvanistraat 1
6716 AE  EDE

t: (0318) 69 53 94
w: nsvv.nl

terug naar het overzicht

G-PM8QG98C1Q