Zoek naar:

Signify lanceert met WiZ een gloednieuwe generatie slimme verlichting voor thuisgebruik


  Signify lanceert met WiZ een gloednieuwe generatie slimme verlichting voor thuisgebruik

Eindhoven, Nederland - Signify kondigt de officiŽle lancering aan van de nieuwste generatie slimme verlichtingsproducten van WiZ in Europa. Het WiZ-portfolio biedt een uitgebreide reeks betaalbare slimme lampen en accessoires die de beste sfeer scheppen om te zien, lezen en leven. Ze zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken via uw bestaande WiFi-netwerk. Het WiZ-systeem ondersteunt Signify perfect in zijn missie om slimme verlichting zo toegankelijk mogelijk te maken voor de consument.

Plug & Play: eenvoudige en slimme verlichting voor iedereen

Het portfolio van WiZ Connected bevat lampen en accessoires die zeer eenvoudig te installeren zijn en die de consument in staat stelt onmiddellijk de voordelen van slimme verlichting te ervaren. Gewoon de nieuwe WiZ-lamp inschroeven, de eenvoudige en gebruiksvriendelijke mobiele WiZ-app downloaden en u kunt direct genieten van de verlichting. De nieuwste producten worden geleverd met WiFi-technologie – en op een unieke manier aangevuld met Bluetooth – om het koppelingsproces van de lampen met de app nog makkelijker en betrouwbaarder te maken.

Signify zal deze geweldige functionaliteit in de toekomst uitrollen naar het volledige WiZ-assortiment. De consument kan in een handomdraai het perfecte licht instellen: om te studeren, een gezellige sfeer te creëren door bijvoorbeeld een open haard of kaarslicht na te bootsen, de verlichting te automatiseren en synchroniseren met de dagelijkse activiteiten of de verlichting programmeren om u vlot wakker te maken of uw nachtrust te ondersteunen.

Daarnaast kan WiZ bediend worden via spraakbesturing zoals Amazon Alexa, Google Home of Siri, zonder gebruik te maken van de app. Een andere optie is het gebruik van de universele WiZmote, een afstandsbediening waarmee consumenten makkelijk de verlichting bedienen en favoriete lichtsettings voor elke kamer kunnen instellen. Of kies voor de WiZ Motion Sensor die uw verlichting automatisch inschakelt op een vooraf bepaalde instelling als u de kamer binnenkomt. Het werkt zelfs als de WiFi-verbinding is uitgeschakeld. Dankzij de nieuwe WiZ Smart Plug verandert u iedere lamp in een handomdraai in een slimme lamp, waardoor u ze kan bedienen via de WiZ-app of de afstandsbediening.

Zoveel opties, zo weinig moeite

In de gebruiksvriendelijke en intuïtieve WiZ-app kun je lampen en accessoires makkelijk organiseren en bedienen. Vooraf ingestelde scènes en routines vereenvoudigen de ondersteuning van het dagelijkse leven en helpen de consument om de perfecte lichtinstelling te vinden voor elk moment van de dag.

De instellingen voor het 24uurs-ritme kiezen automatisch het juiste type licht, afhankelijk van het tijdstip van de dag. Koel, energiek licht met een heldere intensiteit voor een productieve ochtend, geleidelijk overgaand naar een zacht warm gedimd licht voor een ontspannen avond. Het is alsof u de zonnecyclus volgt, maar dan binnenshuis.

Tot slot biedt de WiZ-app de mogelijkheid om meerdere gebruikers de verlichting te laten beheren met verschillende rechten. De leden van het huishouden kunnen het toegangsrecht van de WiZ "home"-functie makkelijk met elkaar delen. Andere leden kunnen de app eenvoudig downloaden en de uitnodigingscode invoeren, zonder configuratie. Gasten kunnen dus ook genieten van de bediening van de verlichting zodra ze verbonden zijn met hetzelfde WiFi-netwerk.

Volledig respect voor de privacy van gegevens

Het aanmaken van een account en het inloggen op de WiZ-app is volledig anoniem bij gebruik van logins van derden met Apple-, Google- of Facebook-accounts. Het enige dat WiZ verkrijgt, is een uniek ID dat geen persoonlijke informatie bevat, om het te koppelen aan een WiZ Home. Er worden geen persoonlijke gegevens (zoals namen, mobiele nummers, e-mails) verzameld. WiZ ontvangt, bewaart en gebruikt nooit persoonlijke informatie die gerelateerd is aan de providers die u gebruikt om in te loggen.

De uitgebreide WiZ-range

De lancering van het WiZ-ecosysteem in Europa betekent dat het hele portfolio van WiZ Connected nu op grote schaal beschikbaar zal zijn, maar Signify introduceert tegelijkertijd meerdere nieuwe en vernieuwde producten en accessoires van WiZ:

WiFi-lampen en spots in kleur en instelbaar wit, zoals de standaard E27 lamp, GU10 spot, E14 kaarslamp en de grote ronde E27 lamp (G95), inclusief de krachtige 100W bulb in A67 vorm (1600 lumen). Ze bieden allemaal full colour om een geweldige sfeer te creëren, fleuren uw huis op met koel wit licht en creëren een gezellige sfeer met warm wit licht.

Een grote verscheidenheid aan WiZ Filament lampen in Transparant & Goud die een geweldige look combineren met slimme technologie en een vintage touch aan uw huis geven.

Het WiZ-portfolio bevat ook armaturen, zoals de WiZ Hero tafellamp met een eenvoudig ontwerp dat mooi past op je nachtkastje, salontafel of boekenplank. Of de WiZ Quest met een verstelbare kop voor het creëren van indirect omgevingslicht. En tot slot de WiZ strip om grotere oppervlakten in je huis prachtig te verlichten.

Enkele accessoires om uw slimme verlichting nog makkelijker te bedienen, waaronder de WiZmote afstandsbediening en onze nieuwe WiZ Motion Sensor.

Met de WiZ Smart Plug kunnen gebruikers hun bestaande verlichting of apparaten slim bedienen met de WiZ-app, zodat ze kunnen genieten van planning, spraakbesturing en weg-van-huis toegang.

G-PM8QG98C1Q