Zoek naar:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/services/eu-verordeningen

1,5-meter-oplossingen met led-licht


1,5-meter-oplossingen met led-licht

Ook jouw organisatie heeft oplossingen nodig om ‘social distancing’ makkelijker te maken. Met de lichtoplossingen van InventDesign zorg je dat jouw klanten, gasten, bezoekers of collega’s veilig bij elkaar kunnen komen.

Led-spots en Traffic Light Bars
De led-spots van InventDesign voor ‘social distancing’ projecteren de gewenste sociale afstand in lichtcirkels op de vloer. Daarnaast heeft InventDesign ook Traffic Light Bars die, met rood of groen licht, aangeven welke looproutes open of gesloten zijn.

Met deze twee lichtoplossingen maakt InventDesign afstand houden een stuk makkelijker. In winkels en sportscholen. In wachtruimtes en gangpaden. Bij kassa’s, incheckbalies en loketten. Kortom, overal waar veel mensen tegelijk in een gebouw of ruimte aanwezig zijn.

Heldere lichtcirkels op de vloer
Geen lelijke of vuile bordjes, stickers of tape meer. Wél heldere lichtcirkels op de grond, waarbij er tussen de middelpunten van de cirkels altijd minimaal 1,5 meter afstand zit. De projectiespots worden standaard geleverd in wit licht en kunnen desgewenst ook een logo in de cirkels projecteren.

Traffic Light Bars: rood of groen
Horizontale ‘bars’ voor boven een gangpad of tussendeur in rood of groen licht welke aangeven of je kan doorlopen. De kleuren zijn via een schakelaar altijd direct te veranderen. De profielen zijn leverbaar met enkelzijdige of tweezijdige led-verlichting en in lengtes van 1 of 1,5 meter.

Combineren werkt maximaal
InventDesign maakt het leven voor jouw bedrijf graag wat lichter. Met eenvoudige, duidelijke ‘social distancing’ oplossingen in energiezuinig led-licht. Door de rood of groen kleurende Traffic Light Bars te combineren met de projectiespots – die ook pijlen op de vloer kunnen projecteren – heb je de beste én de mooiste oplossing voor ‘social distancing’ te pakken.

Geassembleerd in Nederland
De Traffic Light Bars worden geassembleerd in de werkplaats van InventDesign in Amsterdam. Waar dagelijks 40 mensen aan het werk zijn voor (internationale) klanten.

 

Meer informatie kan je vinden op deze website.