Zoek naar:

5.000 LED lampen voor hoofdkantoor Heijmans Rosmalen


5.000 LED lampen voor hoofdkantoor Heijmans Rosmalen

De afgelopen weken hebben we aan een prachtig project mogen werken. Twee gebouwen; één van negen verdiepingen en één van vijf en een parkeergarage. We hebben het over het hoofdkantoor van Heijmans in Rosmalen.

Saled heeft een raamovereenkomst met Heijmans, zo kwam de opdracht voor het hoofdkantoor tot stand: de huidige verlichting in het hoofdkantoor en de parkeergarage in Rosmalen vervangen door LED verlichting van hoge kwaliteit.

Energiezuinig hoofdkantoor door Retrofit
Van de 5.000 lampen was het grootste gedeelte onderdeel van onze retrofit methode. Dit houdt in dat we de huidige armaturen zo ombouwen dat ze geschikt worden voor LED verlichting. Door de retrofit oplossingen bespaart Heijmans op de aanschaf van compleet nieuwe armaturen en de installatie daarvan omdat de armaturen nog in een goede staat verkeerden. Daarmee  is het ook enorm duurzaam: met retrofit gaan we kapitaalvernietiging tegen. Denk bij retrofit aan LED vervangers voor de conventionele Tubes (TL buizen) en PL lampen.

Daarnaast werden energiezuinige DownlightersPlafonnièresPanel Lights door de Saled elektromonteurs geplaatst. De LED lampen zorgen voor 256.705 kWh besparing per jaar en 145.296 kg minder CO² uitstoot.

Heijmans is een Nederlands beursgenoteerd bouwbedrijf dat projecten realiseert voor bedrijven en overheden. Het begon allemaal in 1923 toen Jan Heijmans op zijn twintigste als stratenmaker aan de slag ging. Familiebedrijf Heijmans groeide de afgelopen jaren uit tot wegenbouwer, ontwikkelaar van woon-, winkel, en bedrijfsgebieden. ‘’In al die tijd is het maken nooit uit ons DNA verdwenen.’’ – aldus Heijmans. Bedenken, adviseren, ontwikkelen, ontwerpen: dat is Heijmans.

LED vervanger voor elke PL-lamp
Wist u dat de productie van de conventionele PL-lamp gestopt is op 24 februari 2023? Saled heeft een LED oplossing voor elke PL-lamp. Zoals eerder benoemd is retrofit een goed alternatief en een betaalbare methode die zorgt voor optimale besparing. PL lampen ziet u vooral terug op plekken waar het licht langdurig moet branden, zoals langs de weg, in woonwijken, winkelcentra en op fiets- en voetpaden. Daarnaast worden ze ook vaak gebruikt in winkels en kantoren. Heijmans was er op tijd bij en verving haar conventionele TL voor LED PL in de kantoorruimtes.

LED lampen in parkeergarages
In de meeste parkeergarages is zowel overdag als in de avond en ‘s nachts voldoende licht nodig. Door de vele branduren is het energieverbruik hoog. Wanneer er nog conventionele verlichting wordt gebruikt, lopen de energiekosten flink op. Heijmans koos voor de duurzame LED oplossingen van Saled, hierdoor kunnen zij nu fors besparen op energiekosten. Tevens wordt er extra bespaard doordat er IP65 armaturen met bewegingssensoren, beweging terugdim functie en noodunits in de Heijmans parkeergarage werden geplaatst.

Hoe ook uw kantoor kan besparen
Saled heeft voor alle conventionele kantoorverlichting een LED vervanger. Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een lange levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook op vervangingskosten. Benieuwd welke LED oplossing het beste is voor uw pand? Neem vrijblijvend contact op voor advies.

G-PM8QG98C1Q